Šta je novo?

Mobilni mod 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo samo za tebe :p
Edit:
Ovako je bolje :)
8aze4e8y.jpg
moze wall, hvala :D

Portrait crop u nova launcher-u. Mada sam i ja uspeo iz trećeg puta da kropujem kako treba :)

ru9ypuba.jpg

Elun icons, Wave live wall, HD widgets

The all new picons su isto cool :)

Jel zna neko kako da uradim screenshot na ZTE BLADE Q MAXI?

9Hue4rl.png

HD widgets, Kairo XP,minimal icon pack.

Poslednja izmena:
Koji je to clock i weather widget? Ako je Chronus, jel mozes da mi objasnis kako da namestim da mi tako izgleda? :D tnx
Trenutno ga nemam na telefonu, menjao sam rom pa ga nisam opet instalirao a ne znam da ti ispišem napamet ali nije ništa komplikovano. Pri postavljanju widgeta prođi kroz sva podešavanja, nema ih puno, i naćićeš sve kako da namestiš i podesiš. Ima dve teme za weather, jedna je kao crno/bela a druga je ova realističnija.

Poslednja izmena:
Trenutno ga nemam na telefonu, menjao sam rom pa ga nisam opet instalirao a ne znam da ti ispišem napamet ali nije ništa komplikovano. Pri postavljanju widgeta prođi kroz sva podešavanja, nema ih puno, i naćićeš sve kako da namestiš i podesiš. Ima dve teme za weather, jedna je kao crno/bela a druga je ova realisticnija.

Pa skinuo sam najnoviju PRO verziju i probao sam sve i ne ide xD Ako stavim forcast, imam sat i veliku prognozu za 4 dana, a ako izaberem samo weather, onda nemam sat. Ili trebam jos neki extension za weather da instaliram uz aplikaciju? Ili sam jednostavno jako smotan :D

Chronus Flex widget traži.

Edit: masamunea, brz si :D

Poslednja izmena:
Evo ga moj :)
na8aqa8u.jpg

Poslednja izmena:
minimal setup? :d

Screenshot_2.png

Zaboravio sam da ugasim F117 mod :p

Ala si ga nacickao, ali dobro je svidja mi se :)

Maksimalni minimalizam :)

U stvari sad je ovako.
haseza5e.jpg

@djolenzi, koji fon u pitanju?

Alcatel Idol X

Kako? :$

Edit: ***** nasao sam, nisam ni znao da moze to :/

5are8evu.jpg

To je to, ne diram vise nista.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.