Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MiHome i MiLocker podrzavaju sve miui teme. :)

Hmm nisam siguran, jer treba da se uveze tema iz sistema, a ne da se skine sa njihovog servera... Može da uveze (.mtz)? Treba i MiLocker onda uz MiHome :)

Locker je integrisan u mi home. Rade mtz paketi 100%, znam iz vremena kada sam se zezao sa miui romom i temama. Jedino što na drugom romu rade samo elementi koji menjaju hs i ls, a ne rade oni koji menjaju system ui i dr. Što je i normalno, jel :) Inače, za one koji ne znaju, mtz se može otvoriti na kompu kao zip i iz njega se mogu brisati/menjati elementi teme bez bilo kakvih dodatnih radnji (kao što su decompile, sign...). Mnogo lakši sistem nego izmena cm tema.

A jel znas kako da izvucem temu, posto u v5 nije vise u /storage/sdcard0/MIUI/theme ? Pre sam tako izvlacio instalirane teme, a sad ne vredi. Rasparcali su sve u .mrc i .mrm, a i kad bi uspeo da sklopim to je par stotina kilobajta, znaci nema sanse da je to to... Izgleda da su nesto promenili da vise ne moze da se izvlaci iz telefona instalirana tema...

P.S. Nisam znao da si pravio teme, evo sad naleteh da je neko portovao http://en.miui.com/forum.php?mod=vi...ra=page=1&filter=typeid&typeid=333&typeid=333 Nadam se da te pitao lik.

Inace evo lockscreen-a : http://en.miui.com/forum.php?mod=at...xODI3MmF8MTM3NTI2NjA4MXwxMDk2Mjc3Mzh8NTU1MQ==

Poslednja izmena:
Nisam još uvek probao v5 za XS. Držao sam v4 na arc S. Tako da ne znam ovo oko ekstraktovanja tema u v5.

A zezao sam se malo sa pravljenjem, ili da budem precizniji prepravljanjem tema onako za svoju dušu i bezveze okačio par ls modova na xda i sad vidim na ovom linku što si postavio da je lik okačio port i da se skidaju i u 2013-oj :) I ne, nije pitao za dozvolu ali jeste dao credit na početku posta :)

Poslednja izmena:
Ja mislim eye weather.

Slican je i HD Widgets sa Colourform temom...

y3uva7a2.jpg

Poslednja izmena:
Ali hd widgets se plaća, a eye in the sky je free ;)

Da li se placa... :d
Eye in the sky me je razocarao jer mi je cesto omasivao i trenutno stanje, a da ne pricam o prognozi. Npr. stoji suncano, a napolju tmurno i kisovito vreme. Temperaturu su omasivali i za 5 - 10°C... Ne znam da li su se popravili, ali u svakom slucaju samnom su zavrsili.
Presao sam na AccuWeather koji mi je do sada bio najtacniji, ali su im widgeti njesra i onda na HD posto vuku info od AccuWeather-a. :)

Poslednja izmena:
1. Koji ti je weather i sat?
2. Jel moze screen :)

3. Ja od kada sam update-ovao S2 i dobio widgets-e ne mogu da postavim "Turn Off" na home screen :(
Kada krenem da ga postavim, dovucem ga na home-screen i cim ga pustim on se ponasa kao da sam kliknuo na ikonu i odmah mi iskljuci ekran. Kada ga upalim widget-a naravno nema :(
Jel moze nekako to da se sredi?

Hai..

wp_ss_20130803_0001.png

Jeste :)

Jer to je jedino sto moze da menja :)

^ hahahahaha!!! :d :d :d

Inace mi se bas svidjaju takvi jednostavni lock screenovi. :)

Poslednja izmena:
Kad bi i vama nekako zabranili da menjate, bilo bi vrh :d

pusti ti njih, samo menjaj :)

Evo ja malo sredio..

S2 - Chameleon v3.0.1

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375544882264.jpg
    uploadfromtaptalk1375544882264.jpg
    57.5 KB · Pregleda: 255
  • uploadfromtaptalk1375544890987.jpg
    uploadfromtaptalk1375544890987.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 226
  • uploadfromtaptalk1375544902062.jpg
    uploadfromtaptalk1375544902062.jpg
    44.3 KB · Pregleda: 225
Bolje to nego lajkovacka HDR pruga :d :)

..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375619217558.jpg
    uploadfromtaptalk1375619217558.jpg
    52.5 KB · Pregleda: 189
Sto ti fali parce wallpapera sa leve strane? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno