Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su dosta lepse..

Samo mi nije jasno da su im ikonice toliko razlicite, kao da je 3-4 osobe pravilo ceo set a nisu imali dogovor sta zele da postignu.

Auuu ko da nemate temu da skinete i necete videti te ruzne ikonice :)

Jaku je meni i dalje najbolja, a koristim je i na androidu ;)

Mislim i da je Jony Ive iznenadjen time sto je napravio. Negde sam naleteo na statistiku da je manje od 50% iOS korisnika zadovoljno izgledom iOS7, oko 35% ne podnosi novi izgled, a 20% nema nameru da prelazi na iOS7.

o5vple.png

73fmz9.png

f0t193.png

^pozadina sa androida.

ne znam dal je pravljena striktno za android .. ali meni se svidja :D

ja sam na 6.1.2 :p

Kupio sam ga sa 6.1.3 :/

Jel ovo 5-ca kod tebe kutija?
Kakva ti je baterija i koliko mozes da izvuces dnevno? Citav dan ili samo par sati?

Ja sam na starom 4s i posle toga na ip5 koji sam dobio nov, bes problema je baterija trajala dva dana, cak i tri ako je vikend pa manje ga koristim.To mi se sad sa telefonom koji imam ne moze desiti...

odma u startu da se ogradim da nisam neki hejter niti imam ista licno protiv iPhone 5... nego me cisto interesuje ova stvar oko baterija i da li je to cesta pojava?
Poceli smo da dijelimo nasim serviserima iPhone 5-ice, podesene sa AirWatch i Retriever aplikacijom koja im je potrebna za rad... eh sta se desava, znaci svaki 7-8 iPhone 5 ima problema sa baterijom? Bukvalo drzi 4-6 sati maximala.
Obicno odradimo full wipe i ponovo odradimo podesavanja i sve ok... dok neki i dalje imaju isti problem sa baterijom??
iOS je 6.1.4
A vidim par servisera je zvalo i pitali da im iTunes trazi da odrade update na 6.1.5 verziju?
Za sada jedino rijesenje je da saljemo iPhone 5 nazad u Telstru (operater s kojim imamo ugovor) a oni nam posalju novi. I sve super!!!

Najbolje da se obratis u temi za iphone 5, ovo je ipak mobilni mod :)

Mogu li dobiti tu TC ikonu da stavim na kompu :)

taj kome iPhone drzi 2 dana ili laze ili ga ne koristi

@ tetrapack
Kao da sam negde vec video slicnu postavku :d hehe cheers

xperias.png

Nisam do sad, pa ae i ja da stavim neku slicku.. :)
~ Xperia S - GoogleNowWallpaper - Accuweather - Android 4.2.2 ~
Screenshot_2013-06-28-00-35-43.png Screenshot_2013-06-28-00-35-18.png Screenshot_2013-06-28-00-28-07.png Screenshot_2013-06-28-00-36-21.png

Prilozi

• Screenshot_2013-06-28-00-35-28.png
    Screenshot_2013-06-28-00-35-28.png
    271.1 KB · Pregleda: 152
Poslednja izmena:
Previse sarena pozadina za tako sarene ikonice, koje su skoro nevidiljive, i ovaj font je neozbiljan :p

Previse sarena pozadina za tako sarene ikonice, koje su skoro nevidiljive, i ovaj font je neozbiljan :p

Kad kupis WP videces sta je sarenilo.. :p :p :laugh:

p.s. Inace pozadina se menja u zavisnosti od doba dana tako da nije uvek ovakva, ali je sarena takodje, sta cu ne volim monotoniju.. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno