Šta je novo?

Mobilni mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svrati kod mene na kafu za vikend da ti prebacim, ne znam im ime :)
Haha ni ti ne znas ime, meni pise drawable - hdpi, izgleda je neko izvukao iz neke miui teme i nije dao naziv folderu :)
Jesam, dobar savet! A i imam vise prostora na ekranu sada :)

A pa rekoh ti ja :) Mene je mucilo nisam znao sta cu kako cu stalno moram dole da ubodem, kad vidim opciju u launcheru, to je bio spas!

Inace jos nisi presao na MIUI? :p Svi se bojite tamo da ga fleshkate na Gnex temi

Ja sam hteo da stavim MIUI, ali sudeci po komentarima dosta laguje i nije kao stock po pitanju performansi. Ja kad bih mogao da malo sredim statusbar, ne bih morao da prelazim na MIUI jer ovaj 4.1.2 radi jako dobro.

Poslednja izmena:
"We will open the low-level code." -> Directly from Xiaomi. This is huge. This could eliminate 99% of the issues that occur when porting. Then we can easily bring MIUI to any device that has AOKP/CM support.

Tako da ocekuj uskoro da "klizi"... Ja sad skidam za moje telefonce, pa cu da vidim na sta lici i kakva mu je baterija.

Screenshot_2012-12-29-20-48-39.png

minimal
ss.jpg

Stock minimal :)

Da budemo precizniji, u pitanju je stock look-alike :) (cm10, nova, wl, jb clock+,bat reborn)

Žao mi je, autor mi je dao pošto smo drugari, a inače je NFR :D

Ал ћете да се начитате објективних ствари на би-најнти-ту :Р

Bla bla

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356849097067.jpg
    uploadfromtaptalk1356849097067.jpg
    22.9 KB · Pregleda: 203
Da fuq is that :D

Šta sad 'oćeš? :D

Nije Sony :) znaš da sam na GS2 ;) a ne znam više koji wallpaper da stavim, ni jedan mi ne odgovara :D

Srećna Nova godina ;)
Evo ga desktop iz prošle :D

Prilozi

• Screenshot_2012-12-31-22-45-46.png
    Screenshot_2012-12-31-22-45-46.png
    277 KB · Pregleda: 131
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno