A Crnogorski mtel? Možda najpametnija opcija.Pozdrav svima, postoji li još neka opcija za mobilni internet na Kosovu pored MTS-a? Vidim da npr. Yettel ima turistički paket koji bi trebalo da pokriva i teritoriju KiM, ali ne znam kakav je i čiju infrastrukturu koristi.
Na Kosovu se isključivo vezujem na IPKO mrežu, jer Vala i MTS doo sa A1 i Yettel karticom su mi ne upotrebljive.Pozdrav svima, postoji li još neka opcija za mobilni internet na Kosovu pored MTS-a? Vidim da npr. Yettel ima turistički paket koji bi trebalo da pokriva i teritoriju KiM, ali ne znam kakav je i čiju infrastrukturu koristi.
Čiju infrastrukturu koriste i mogu li da se dopune/kupe negde u Beogradu?A Crnogorski mtel? Možda najpametnija opcija.
Njihov SIM ili samo promena mreže?Na Kosovu se isključivo vezujem na IPKO mrežu, jer Vala i MTS doo sa A1 i Yettel karticom su mi ne upotrebljive.
Samo promena mreže na IPKO, sve ostale su mi bile očajne sa A1 brojem(posebno MTS doo gde se ne vezuje na 4G nikako)Njihov SIM ili samo promena mreže?
Evo ti slika iz aplikacije za Kosovo.Čiju infrastrukturu koriste i mogu li da se dopune/kupe negde u Beogradu?
Njihov SIM ili samo promena mreže?
A kako u tom slučaju ide protok, po kojoj ceni? Trebalo bi mi barem par GB.Samo promena mreže na IPKO, sve ostale su mi bile očajne sa A1 brojem(posebno MTS doo gde se ne vezuje na 4G nikako)
Pogledaj kod tvog operaterera po sekcijom Roming Zapadnog BalkanaA kako u tom slučaju ide protok, po kojoj ceni? Trebalo bi mi barem par GB.
Samo promena mreže na IPKO, sve ostale su mi bile očajne sa A1 brojem(posebno MTS doo gde se ne vezuje na 4G nikako)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari