Šta je novo?

Mobilni do 45000

DZOSUA

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2013
Poena
285
Ovako,ako mogu predlozi za mob koji je u rangu Huawei P20 lite ili bolji od njega,a da je do 45000 din?
Naravno iz zvanicnih radnji sa 2 god. garancijom.
Da ima bar 4 gb rama i min. 64 gb interne i pozeljno da je bar dual/hibrid,samo da nije singl sim?

Nokia 7 Plus, klasa iznad P20 Lite hardverski(daleko bolji chipset, bolja baterija, mislim i kamera) softverski(Android One u odnosu na Emui, najlosiji android skin, posle Samsunga :) ), kvalitet izrade i po dizajnu(nema notch, ima svoj smek, mada ovo je subjektivno, mozda se nekom vise svidja dizajn P20 Lite..)

Ne znam da li je dual/hybrid sim, moras da proveris.

Edit:

Hybrid Sim za nesto manje od 45k
https://www.comtradeshop.com/nokia-...rice_click&utm_campaign=Eponuda.com&code=b661

Poslednja izmena:
Nesto nikad nisam bio ljubimac Nokije,valjda zato sto su je toliko forsirali isto kao sad Sljamsung.
Radije bi recimo neki Sony,Huawei,mozda Htc,ne znam kako su se pokazali ovi Xiaomi u radu i sa podrskom oko azuriranja.
Recimo ako se pojavi Xiaomi Mi8 SE bio bi mi gotivan :D

U tom cenovnom rangu u legalnim radnjama od Sony-ja ima samo Z5, koji ne bih ni razmatrao. Od HTC-a nema nista. Od Huawei ima P20 Lite koji je za klasu, ako ne i vise, losiji od Nokia 7 Plus.

Jedini izbor, ako neces Nokia 7 Plus(sto bi bila greska), odlican telefon, SD 660, 4/64, solidna kamera, vrh dizajn i vrh izrada, Android One softver, jeste Honor 9, koji je malo skuplji i losiji od N7 Plus, ali je barem bolji od P20 Lite.

Xiaomi jedino Redmi Note 5 za 30.000, ali jos nije stigao 4/64 model kod nas, ima samo 3/32. Mi A1 i Redmi 5 Plus su okej, ali cena je slicna kao za RN5 koji je bolji primetno, tako da se ne isplati uzimati ih. Mi SE je model samo za Kinu ja mislim, ne znam da li ce biti globalne verzije.

Poslednja izmena:
Ma idi na nokiu, nemoj da napraviš grešku. Pusti brend, gledaj sam kvalitet uređaja. Dobra izrada, dobar ekran, pristojna kamera, dobra baterija, software. Teško da može bolje od toga u domaćim legalnim radnjama sa dve godine garancije za 45.000 dinara.

Poslednja izmena:
Auuuu ;)
Taman cu sacekati jos koju nedelju da vidim oce stici Xiaomi i ako definitino odlucim da od telenora uzmem 50% na pretplatu,a mob u radnji,onda cu verovatno to sto mi rekoste ;)

I da stigne RN5 4/64(ocekuje se cena od 32-33K), N7 Plus je bolji uredjaj ipak, ali je poprilicno i skuplji. Licno sam uzeo RN5 za sebe, stize mi uskoro, ali ako gledamo najbolji telefon do 45k u domacim radnjama, to je definitivno N7 Plus.

Iskreno, ako ti nije bitno da li je Miui ili Stock android, mislim da je bolje ici na Redmi Note 5...neces videti veliku razliku u koriscenju, kamerama, itd, a cena je poprilicno manja...4/64gb verzija ce se pojaviti kod nas za 2 nedelje...a Mi 8SE tek u avgustu...ako ne mozes da cekas, uzmi Nokiu 7 plus i uzivaj... :D

Aj sad rodjaci pomozite,ovakva je situacije:

1. Honor 10 je stigao u telenor i sad uz Total 2 (1799 din) kosta 38960 (sa popustom od 10000 sto sam izboksovao),znaci za 2 god telefon i pretplata me ispadne 82136 din
2. Ili da uzmem od telenora 50% popusta na taj paket sto ispada na 2 god. 21588 din i da uzmem Nokia 7+ u radnji za 44444 (trenutna najpovoljnija cena u CT-u) sto ukupno ispada 66032 din

Da li je tolika razlika u ceni opravdana izmedju ova 2 moba i u ovim varijantama?
Iskreno mislim da Honor nije toliko bolji?

U mts koliko videh ga ima vec nekoliko dana,pa reko do sad bi ga valjda i oni stavili da su ga planirali. Svakako cu sacekati jos 2 nedelje do isteka ugovora,ako se pojavi ok ;)

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Opušteno :) Iskrneo mislim da će da se pojavi na KP sigurno MI8 SE. I do sad su se prodavali mob bez band20 tako da će biti i dalje ponude. E sad samo da mu bude lepa i cena.

Evo predlog i info iz prve ruke, posle vikenda na Kopu i druženja :)
Motorola G6 Plus
Koštaće manje, očekivana cena oko 40.000din

Ni u ludilu pored N7 Plus uzimati G6 Plus.

Uh. Baš svakome treba dotična
Nisam pominjao N7P
Nisu isti cenovni razred, uopšte (30 i kusur % razlike u ceni)
Ali jeste uporediva sa zahtevima iz OP. Itekako.

Poslednja izmena:
Ako imas nekog da ti ima box preko mtsa ,ili da je postpejd,mozes uzeti nokiu 8 ,na 24 rate,za taj ili manji novac ,zavisi od paketa ,mene je kostala 27 k na mom .

Ako mogu da pozajmim temu... :) Trazim telefon do 45000 din, maksimum 400e ako mora.

Ne volim Samsung niti Apple.

Ekran 5,5" ili veci. Naglasak na performansama, kamera mi nije nesto bitna, prosek me zadovoljava.

Kako imam Lg G3, G6 mi je zanimljiv ali me malo brine procesor SD 821 koji je iz 2016. godine. Mozda preterujem ali sta znam... Zanimljiva mi je i Nokia 7 plus, ali nisam siguran koliko dobre performanse pruza. Neki je hvale a neki kazu da nije nista posebno. Od jeftinijih varijanti naravno Xiaomi, i to Note 5 ali ono sto me brine kod njih je vek trajanja, ne znam koliko je to zapravo kvalitetan uredjaj posto je dobar telefon a u principu jeftin, mora da su negde zakinuli, a mozda i ne... P20 lite mi je takodje bio zanimljiv medjutim posle istrazivanja bih rekao da je G6 bolji, a verovatno i Nokia.

Savet?

Posto Nokia 7+ u telenoru nije dual sim moram traziti neki drugi model.
Ili da uzmem 50% na pretplatu u telenoru a nju da kupim u prodavnici,nisam pametan.
Voleo bi da bude Android one mob,da je dual sim.
Nista,mozgacu jos koju nedelju sta i kako ;)

Nazad
Vrh Dno