Šta je novo?

Mobilni telefon Mobilni do 35000rsd

Koji mobilni telefon kupiti

toske81

Cenjen
Učlanjen(a)
25.03.2013
Poena
170
Pozdrav ljudi,
Treba mi savet koji mob za sestrica da uzmem. Cena do 35000rsd, da ga ima u radnjama tehomanija, gigatron....i kako on kaze najvise bi ga koristio zbog igrica. E ovde me je vec zbunio....Svaki predlog je dobrodosao....hvala

Evo pa birajte šta vam se sviđa, sve su to ok telefoni (ovi sa vrha liste) i osim ako sestrić nema baš nerealna očekivanja biće zadovoljan.

Posto su igrice najbitnije, onda nista ispod Snapdragon 778G, a on se nalazi u npr. Xiaomi 11 lite za otprilike 35.000 sa fiskalnim. I Realme GT Master isto ima 778G SoC, nedavno ga je bilo za tu cenu, ne znam koliko je sad.
Najbolje bi bilo Samsung A52s (obavezno sa "s"), ali on je trenutno skuplji ako mislimo na ove sa fiskalnim...
P.S. Za ovaj cenovni rang ne treba ocekivati cuda, tipa da igra sve igrice na high grafici, ali moci ce solidno da se naigra i sa SD778G. Ko hoce sve na high grafici, neka izdvoji 1000+e za Asus Rog Phone 6. 😁

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE ili Samsung A52s ako hoćeš zaokružen telefon. Najbolji odnos cena/dobijeno. Plus dobri za igre. Ako hoće baš gejmerski za taj novac - samo Poco X3 Pro.

Nazad
Vrh Dno