Šta je novo?

Mobilni Bartoni ( i Thoroughbredi ) - steppings, oc mogucnosti..

gx-x je napisao(la):
znas kako, i ja sam mislio ovako nesto da napisem ali sam skontao da je suvisno sobzirom da se covek nudi da nekom ucini uslugu. 125e za bartona je ipak mnogo jer je skoro kao a64 2800+ a niko ti ne garantuje da ce to da radi kao "birani primerak" sta ako ne bude radio ni na [email protected] ?! Trece taj sajt koji je Ipin naveo nema nista posebno sem DFI ploca koje su za nas ovde mit, a cena im je.....mitska....

word, word.. cheers

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
znas kako, i ja sam mislio ovako nesto da napisem ali sam skontao da je suvisno sobzirom da se covek nudi da nekom ucini uslugu. 125e za bartona je ipak mnogo jer je skoro kao a64 2800+ a niko ti ne garantuje da ce to da radi kao "birani primerak" sta ako ne bude radio ni na [email protected] ?! Trece taj sajt koji je Ipin naveo nema nista posebno sem DFI ploca koje su za nas ovde mit, a cena im je.....mitska....
Da napomenem unapred, ovim NE mislim licno *na tebe*...

Da vam neko "garantuje"?!!! Ljudi... pa sta je vama?!
Toga ima samo kod nas. Neko da garantuje... :zgran:

Nema toga. Kupi 5 komada, pa probaj. Mozda ubodes, mozda ne. Kupi jos 5, pa opet probaj. Eto ako rade oni u inostranstvu.

Mnogo ste se bre razmazili... :d

H.U.D. je napisao(la):
koliko vidim, ovo su XP-M 2600+, i to za ~125€
mislim da su ipak malo preskupi za to shta mogu... 2400+ i 2500+, e to su kupovine, za manje od 100€ dobijesh mnogo vishe
drugo, kazzu da je AQYHA, koji bi trebao da je second best, po stranim forumima... mislim da su im IQYHA, odn. IQZFA prvi favoriti, tj. svi chiji stepping pochinje sa 'I'
...ali, prvenstveno, cena 2600+ je velika, nije isplativo

pozdrav
2400+ Mobile nikada nije bio neki potencijal za O/C... 2500+ vec jeste. Ali, 2600+ je bolji od njega.
Cisto da znas.

Medjutim, i dalje ostaje ono staro - primerak. Batali i IQYHA, i IQZFA i sta vec ne... samo treba nabosti primerak ;)

P.S. Da mi ne bi opet *****li - ne solim pamet, samo iznosim neke cinjenice :D

znam ja CAR-e to sto si ti rekao, ne ocekujem naravno da mi neko nesto garantuje, ali za 125e bi ocekivao, sobzirom da su ti m2600+ oko 90$....

gx-x je napisao(la):
znam ja CAR-e to sto si ti rekao, ne ocekujem naravno da mi neko nesto garantuje, ali za 125e bi ocekivao, sobzirom da su ti m2600+ oko 90$....
GDE su oni 90$?
Ja sam moj platio nekih 110-115 evra, tako nesto...

Stvarno pitam, gde ima za 90$? To je cisto informativno... a za ovaj thread i nebitno, jer na ovom linku koji je ipin dao (i odakle on porucuje), 2600+ je 125€.

newegg je poznat po tome :) na overkloker forumu 90% likova koji su naterali a64-tvorke na 3ghz su sa newegg-a narucivali. Doduse svi su ih trpali u prometeje...

Pa dobro,i nije tako tesko o/c a64 na 3ghz kada imas prometeju.Posto ti je cpu stalno u minusu,uvek imas dostupnu mogucnost da stavis i visoke voltaze tipa 2v i sl. koje obicni useri sa vazdusnim hladjenjem ne mogu da upotrebljavaju,a redje tu voltazu i koriste oni sa vodenim(pritom mislim na svakodnevni rad,a ne samo podizanje voltaze radi postizanja veceg o/c)

Poslednja izmena:
zapravo na 3ghz u prometeji na full je bio +17C ;) A nece svaki bas na 3ghz makar ga stavio u svemir...

Ok,to je istina ali jedino neznam da li su u pitanju bili a64-m ili ne.Ovi prvi imaju sve predispozicije da postanu novi o/c sampioni,kao sto su to bili(i dalje su) xp-m procesori.

Poslednja izmena:
pa ima i jednih i drugih. Kolko vidim na ovom forumu ima vise 1700+ na 2.6ghz nego xp-m na toj freq. Ali da vaze za "naj" to da.

pa, da XP-M-a ima u slobodnoj prodaji kod nas koliko je nekad:( bilo 1700-tki, postojala bi vecca moguccnost da se 'nabode' izuzetan primerak.. chisto po zakonu verovatnocce;)

pozdrav

gx-x je napisao(la):
newegg je poznat po tome :) na overkloker forumu 90% likova koji su naterali a64-tvorke na 3ghz su sa newegg-a narucivali. Doduse svi su ih trpali u prometeje...
Eto i za tebe procesora, i to uz "garanciju" da ce raditi na 2.6 giga... samo spremi 2 glave i uzivaj! ;) :d

da, samo tamo ne pise jer postuje na 2.6 ili oce i da udje u windows :D A ako ne radi malo mi daleko svabija da ih vijam za reklamaciju :d

Stojcha je napisao(la):
Lepo vam kaze CAR, a vi ne slushate coveka :d :d

I da napomenemo jednu 'sitnicu' :mad:

Juche spaljen 2500 Mobile :p . Radio na naponu od 1.9V ~2550 MHz i temperaturi od ~70C. Ovo je izgleda granica temperature za taj napon (izdrzao je on mesec dana ali je to ipak maloooo). Procesor je inace deklarisan na 100 C ali na naponu od 1.45 V :D .

Tako da obratite paznju na ladjenje ili bude :wall: :wall:

Jos jedna 'sitnica' : niko nece da da garanciju na Mobilne procesore, bez obzira sto AMD daje 2 god. na njih. :p Ovo vazi bar za domace 'velike' uvoznike.

A ja se cudim sto mi ti nedade garanciju :smash: :smash:
Ma zadovoljan sam i vise nego dovoljno za te pare.

milos1985 je napisao(la):
A ja se cudim sto mi ti nedade garanciju :smash: :smash:
Ma zadovoljan sam i vise nego dovoljno za te pare.

Kako je bilo tesko nabaviti ih i ja sam pristao da ih u firmu primim bez garancije :mad:

Ma zezam se be, ni ne pada mi napamet da trazim garanciju za nesto sto zelim da spalim :))))

Nazad
Vrh Dno