Luksi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2007
- Poena
- 320
Moja oprema
- Pristup internetu
- ISDN
Imam problem sa mobilnom mrežom izbacuje mi poruku da mreža nije dostupna za govorne pozive.
Interesantno je da imam signal i mogu da šaljem i primam sms-ove,kao i da koristim 4g internet,ali ne mogu da pozivam i primam pozive.
Sim karticu sam proverio u dva telefona i radi pozivanje.
Kada okrenem neki broj vidi se da ima mrežu ali posle 10 - ak sekundi mreža nestaje i telefon mi izbaci poruku da mreža nije dostupna za govorne pozive.
Probao sam da restartujem telefo,stavljanje druge kartice,biranje mrežnog operatera uključivanje režima letenja,i ništa.
Jedino nisam probao hard reset što mi je poslednja opcija.
Sve ostalo na telefonu normalno funkcioniše.
Ako je neko imao sličan problem ili ima neku drugu ideju neka mi pomogne da rešimo ovaj problem.
Inače telefon je iz potpisa.
Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока
Interesantno je da imam signal i mogu da šaljem i primam sms-ove,kao i da koristim 4g internet,ali ne mogu da pozivam i primam pozive.
Sim karticu sam proverio u dva telefona i radi pozivanje.
Kada okrenem neki broj vidi se da ima mrežu ali posle 10 - ak sekundi mreža nestaje i telefon mi izbaci poruku da mreža nije dostupna za govorne pozive.
Probao sam da restartujem telefo,stavljanje druge kartice,biranje mrežnog operatera uključivanje režima letenja,i ništa.
Jedino nisam probao hard reset što mi je poslednja opcija.
Sve ostalo na telefonu normalno funkcioniše.
Ako je neko imao sličan problem ili ima neku drugu ideju neka mi pomogne da rešimo ovaj problem.
Inače telefon je iz potpisa.
Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena: