Šta je novo?

mobility radeon 9000

c-webb

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2007
Poena
301
Pozdrav, novi sam na forumu a imam jedan problem pa bih molio za pomoc. Pokusavam da instaliram aty catalyst mobility 6.4 i pojavljuje mi se poruka "inf error, video driver not found try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup". Nemam cd s orginalnim driverima za ovu graficku, a ni laptop nema konekcije s internetom...Imam instaliran .net framework 2.0. Pokusao sam da ga reinstaliram ali mi onda trazi windows installer 3.0 koji ne mogu da instaliram jer mi trazi validation code...Ako neko ima neki savjet bio bi mu zahvalan!

za mobility ja sam skidao posebne drivere spec za moj laptop, sa proizvodjacevog sajta...
stare jedno godinu dana, al mi nije smetalo, obzirom da je u pitanju 7000 mob...

a mogao bi da skines i najnovije Omega drajvere sa www.guru3d.com i resis probleme - iako su u pitanju nezvanicni drajveri rade odlicno, a podrzavaju i Mobility grafiku

Hvala svima, skinuo sam omega catalyst 6.5 i sad je ok samo sto na tv-u nema boje(!??) pa evo sad nesto cackam al nikako da dobijem...

Nema boju??? sto ne skines novi, 7.1?

Vrh Dno