Šta je novo?

Mobile Barton overclock

• Začetnik teme Začetnik teme Mellow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M3 je napisao(la):
U Hrvackoj 80% Bartona 2500+ su Mobilci !!!
Super , nego sto rece Simpson , ima jedna stvar sto mi bode oci :d

Sapphire 9600XT 256MB @ core 634 - mem. 371 :zgran:

Da li si to probao mozda u 3DMark-u bez artefakata ?
Imam Asus9600XT koji dostize 570/690 bez istih , a koliko vidim po internetu 580/700 je neki plafon .
Ti imas 634/742 ... 😀

Kad je faca! 😀

A i malo ga pretera za tih 80%

Ne,ne to sam vidio na jeednom forumu pcekspert svako drugi ima Barton 2500 Mobil....tako da sam to ja licno zakljucio(mada sam malo pretjerao ali ajde shvartite me)....🙂...
Sto se tice 3DMarka vec sam postovao grafove, sve je po difoltu znaci samo treba da se kllikne na run i to je to(rez. 1024x768 itd...)

a i slabo si vidio idi na futurmark pa vidi koliko se krecu ovo klokovi..

M3 je napisao(la):
Sto se tice 3DMarka vec sam postovao grafove, sve je po difoltu znaci samo treba da se kllikne na run i to je to(rez. 1024x768 itd...)
a i slabo si vidio idi na futurmark pa vidi koliko se krecu ovo klokovi..

Sto se tice postovanja grafova , 1 molba ... koristi attach ovde na forumu umesto besplatnog hostinga sa pop-up prozorima i propratnim html-om koji treba ucitati .
Sta je tu po difoltu , dao si sliku iz drajvera gde si mogao da stavis sta hoces .
Isao sam na FutureMark , ali da bi video rezultate moras da si registrovan a to postignes tako sto download-ujes 3dMark , startujes ga i onda postujes rezultate online ... daj nam link sa tvojim rezultatima na FutureMark-u .
Mada i to je bezveze , mozes da zavrsis benchmark sa silnim greskama u texturi i tako dobijes koji MHz vishka :guitar:

MichaelZ je napisao(la):
Sto se tice postovanja grafova , 1 molba ... koristi attach ovde na forumu umesto besplatnog hostinga sa pop-up prozorima i propratnim html-om koji treba ucitati .
Sta je tu po difoltu , dao si sliku iz drajvera gde si mogao da stavis sta hoces .
Isao sam na FutureMark , ali da bi video rezultate moras da si registrovan a to postignes tako sto download-ujes 3dMark , startujes ga i onda postujes rezultate online ... daj nam link sa tvojim rezultatima na FutureMark-u .
Mada i to je bezveze , mozes da zavrsis benchmark sa silnim greskama u texturi i tako dobijes koji MHz vishka :guitar:
Auuuuuu dobro kad ne vjerujete mali mi je posa.... :sceptic:
Sto se tice 3Dmarka nemam registracijoni kljuc , ali akom ga neko ima neka ga postuje ovdje (2001-03) posto kad sam ja pokusao da se registrujem tamo on mi je izbacao neku gresku.... :zgran:
mada pokusacu ponovo :eyebrows:

Ok nocas ih saljem da se uvjerite!!!

Mellow je napisao(la):
Za Cara

Nazalost, za ploce si u pravu, mada mi se cini da i ovo nije lose od proca koji kostakoliko kosta, stavise super je jer kada se pogleda cena Intela u ovom brzinskom rangu covek moze samo da se ubije. Ovako, kombinacija Abit nf7 i mobile barton oko EUR 145, u just can beat that friends. Intel mozda jeste brzi ali se zbog cene, po meni barem, to uopste ne isplati

Pozdrav
Naravno. Mislim, nemam ja stvarno nista protiv ovog CPU-a, on je odlican... najbolji Barton koji moze da se nadje, tu nema price. Otkljucan, hladan, izuzetno O/C-abilan...
Jednostavno, ima nekih sitnijih bubica (kako rekoh, ipak ovaj CPU nije predvidjen za ove ploce)... ali su sitne i daju se ispraviti bez vecih problema.

Kakve to bubice ima? Osim sto ga ploca je prepoznaje (unknown type)

JOBAH je napisao(la):
Kakve to bubice ima? Osim sto ga ploca je prepoznaje (unknown type)
Prvenstveno sam mislio na tu detekciju... zato sam i rekao da su sitne bubice.

Ali, konkretno, ima i drugacijih primera... recimo, jedan mobilni 2500+, koji je kod mene na klot NF7 v2.0 radio na 2.5 giga sa 1.8V (i to bas radio... terao Prime 6 sati), kod simpsona u firmi, na NF7-S v2.0 nije hteo na tih 2.5 giga stabilno ni na 1.85V! I to ne Prime ili nesto tako zahtevno, odnosno nesto sto traje vise casova... obican rad u Win-u, instalacija, mozda neka igra...
Naravno, nakon ovoga, odmah po povratku kuci sam ga ubacio u masinu i poterao Prime. Opet nekih 6h bez greske, kada sam ga prekinuo.

Dakle, prakticno iste ploce, od istog proizvodjaca... a nije sve stimalo kako valja.

Kako rekoh, bubice...

Vladd je napisao(la):
Sve je spremno i provereno da predjes na INTEL-a :smoke: Sta cekas, ne daj da te lozze :test:

Ne daj boze, kakav crni Intel :d :d :d

Vladd je napisao(la):
Sve je spremno i provereno da predjes na INTEL-a :smoke: Sta cekas, ne daj da te lozze :test:
Vidim, ti si se bas usrecio tim potezom! :d:d:d

CAR je napisao(la):
Vidim, ti si se bas usrecio tim potezom! :d:d:d

Ploca dobra, memorija dobra, a procesor je za daktilo biro. No to se da popraviti :smash:

Evo stigla grejalica pa ce vidimo :-devil-:

simpson H je napisao(la):
Ma treba vremena da se shvati iz cije stale izlaze konji koji trce tu trku :d :d

Na tebi je da ga "izvedes" iz osnovne skole i upises na Intel univerzitet
😀

Vladd je napisao(la):
Na tebi je da ga "izvedes" iz osnovne skole i upises na Intel univerzitet
😀

Taj univerzitet polako propada i samo losi studenti su tamo. Neces moci uskoro nigde da verifikujes njegovu diplomu. :d

AMD je nacin zivota kako ne razumete. Nisu ni pare u pitanju vec stil. Ljudi koji drze AMD u masini su vidjeni u Ferrari-ju i mondeskim mestima dok su za Intel-ovce (pravopis je pravopis) :d stvoreni Cadillac i nedeljni rucak sa familijom 😀 . Oni vole da je sve ususkano i tiho , ali kako stvari idu polako ostaju bez tisine ostade samo lazna sigurnost. :d 😀. Aca, Car i jos neki istaknuti "borci" to kapiraju i cekaju sledecu pravu stvar 😉

Poz.

P.S.

Malo se igramo 😛

Milan je napisao(la):
AMD je nacin zivota kako ne razumete. Nisu ni pare u pitanju vec stil. Ljudi koji drze AMD u masini su vidjeni u Ferrari-ju i mondeskim mestima dok su za Intel-ovce (pravopis je pravopis) :d stvoreni Cadillac i nedeljni rucak sa familijom 😀 . Oni vole da je sve ususkano i tiho , ali kako stvari idu polako ostaju bez tisine ostade samo lazna sigurnost. :d 😀. Aca, Car i jos neki istaknuti "borci" to kapiraju i cekaju sledecu pravu stvar 😉

Poz.

P.S.

Malo se igramo 😛
jedan od jacih postova!

:eyebrows:

Milan je napisao(la):

Poz.

P.S.

Malo se igramo 😛

E volim ga kad stavi parfem i ischupa bios :d :d

Vladd je napisao(la):
Nego... stavise, danas je tim istim Ferrarijem dosao do mene po bios cip! :d:d

Milan je napisao(la):
AMD je nacin zivota kako ne razumete. Nisu ni pare u pitanju vec stil. Ljudi koji drze AMD u masini su vidjeni u Ferrari-ju. Aca, Car i jos neki istaknuti "borci" to kapiraju i cekaju sledecu pravu stvar 😉

P

Moguce, ali jedan vozi Kineza, a drugi cepa patike :d :d :d

Hahahahaha!!!!! :d:d:d

Simpsone, lud si... *OVO* je jedan od najjacih postova!!! 😀😀😀

Samo, prevario si se u proceni...
Ono, jeste da jedan vozi Kineza (valjda Korejca, bre!)... ali drugi voza Talijana 😉

CAR je napisao(la):
Samo, prevario si se u proceni...
Ono, jeste da jedan vozi Kineza (valjda Korejca, bre!)... ali drugi voza Talijana 😉

Jedino ako pod tim "Talijan" smatras ove nove IVECO sa 52 sedista :d

Vladd je napisao(la):

Cuo sam da je PressHoT najprodavaniji u Ruskoj oblasti Yakutia. Jel to ima veze sa 67c u leru ili sta? 😛 I Vlado nije ti ringla ostala upaljena vec ti je komp u hibernaciji 😛arty:

Patike su Nemacke , a auto Japonese istina 13god. star ali za ove puteve koji imaju vise rupa od novog groblja nije nista bolje . I IVECO sa 52 sedista uopste nije los ako te neko pita :d , a i skuplji je od tvog S40 :banana:

Milan je napisao(la):
Cuo sam da je PressHoT najprodavaniji u Ruskoj oblasti Yakutia. Jel to ima veze sa 67c u leru ili sta? 😛 I Vlado nije ti ringla ostala upaljena vec ti je komp u hibernaciji 😛arty:

Ringla nije upaljena jer nema kafe 😛

Inace posto je izasao iz trotlinga, O-C sam malo pa je na leru 72C. Samo da se zna sta sve intel moze. :d
Kalifornija, plaze hot,hot :guitar:

Jesi li tom Eskimku kupio bibliju(biblios) :smoke:

@Simpsona: Covek vozi "punokrvnog" japanca starog samo par godina 🙂 (onaj zuti iz donacije)

Vladd je napisao(la):
@Simpsona: Covek vozi "punokrvnog" japanca starog samo par godina 🙂 (onaj zuti iz donacije)

Ma mislio sam na Acinog Kineza 😀

Jedino ako pod tim "Talijan" smatras ove nove IVECO sa 52 sedista :d
Neeeee... Fiat Bravo SX. 2000 god., 1.581 cc, 103 bhp.

"Mit Klimaanlage" :smoke:

CAR je napisao(la):
Neeeee... Fiat Bravo SX. 2000 god., 1.581 cc, 103 bhp.

"Mit Klimaanlage" :smoke:

Jos samo da vidimo tog orla i ok 😀

Nazad
Vrh Dno