Šta je novo?

Mobile Barton overclock

• Začetnik teme Začetnik teme Mellow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mellow je napisao(la):
Samo sam zabotavio da kazem da bi bilo lepo i da CAR postuje neku slicicu svog overclocka na 2,8 ili 2,9.....

Pozdrav
Ne smem, iz jednog jedinog razloga:
Kada bih postovao slicicu sa 14x200, odmah bi me razapeli ovde!!! 😀😀😀
Mislim, 200 MHz FSB... prvi bi se javio Aca ("bwahaha, decija magistrala!!!" ), pa onda simpson... pa onda svi redom... 😉

Eto, samo zato.
Cim stigne DFI :d, odma' postujem sliku sa 280x10, nije problem 🙂

CAR je napisao(la):
Eto, samo zato.

Samo ti postuj,menjaj,nabavljaj....ali mene li za*ebes.... :smackbum: :smash: :d

Milan82bh je napisao(la):
Samo ti postuj,menjaj,nabavljaj....ali mene li za*ebes.... :smackbum: :smash: :d
Ma ti si mi najmanji problem... tebe i 2400 MHz zadovoljava... :d:d:d

CAR je napisao(la):
Ma ti si mi najmanji problem... tebe i 2400 MHz zadovoljava... :d:d:d

Jel se secas sta sam ti napomenuo..."Ako ne moze preko 2.5 Ghz ne..." 😉

CAR je napisao(la):

To ce da bude u limburgu mesecu, a ako slucajno i bude, nemoj da me zoves i da trazis 3.6V napon za DDR. :d

Nije ti valjda obecao onaj svoj krs od procesora. :d:d:d

CAR je napisao(la):
Ne smem, iz jednog jedinog razloga:
Kada bih postovao slicicu sa 14x200, odmah bi me razapeli ovde!!! 😀😀😀
Mislim, 200 MHz FSB... prvi bi se javio Aca ("bwahaha, decija magistrala!!!" ), pa onda simpson... pa onda svi redom... 😉

Eto, samo zato.

Ne treba ti DFI nego Abit I intel 2.4 C Fsb 800 i eto 280 cas posla :smoke:

Aca je napisao(la):
To ce da bude u limburgu mesecu, a ako slucajno i bude, nemoj da me zoves i da trazis 3.6V napon za DDR. :d

To ce da bude, da si ti meni ziv i zdrav :d , vec za par dana 😀 .

Ali opet mu se smesi intel 🙂 .Onda si mi jos samo ti ostao :smoke: .

simpson H je napisao(la):
To ce da bude, da si ti meni ziv i zdrav :d , vec za par dana 😀 .

Ali opet mu se smesi intel 🙂 .Onda si mi jos samo ti ostao :smoke: .
Bogami Simpson se ne sali 😀

Mellow je napisao(la):
E pa ovako,

nije mi bilo tesko pa sam odneo proc kod drugara i kod njega na asusu a7v600x proc radi na manjoj voltazi i budi se na 2,7 na 1.95 (vise nismo probali) a radi stabilno na 2,6, tako da Careva izjava drzi vodu, stim sto i nije bas los primerak vec moja ploca nece lepo da radi. Evo i slike koja govori vise od reci.

Cao
kako cemo znati da je tvoj CPU stabilan, ako cemo tako ja sam moj 2800 Barton klokovao najvise do 2.75 tako nesto uglavnom nesto vise od 2.7 ali kji se resetuje komp. prilikom nekke zahtjevnije aplikacije!!! 😡

M3 je napisao(la):
kako cemo znati da je tvoj CPU stabilan, ako cemo tako ja sam moj 2800 Barton klokovao najvise do 2.75 tako nesto uglavnom nesto vise od 2.7 ali kji se resetuje komp. prilikom nekke zahtjevnije aplikacije!!! 😡

Stvarno je gadno kada neko ima overklokabilniji CPU, a? :d :d

M3 je napisao(la):

Ma resetuje se zbog pregrevanja! System temp. ti je garant otisao na 23C !!! 😀😀😀

p.s. Moram, jace je od mene! :smoke:

Ejj neka te provokacije.... :sceptic:
PoZ... 😉

M3 je napisao(la):
Ejj neka te provokacije.... :sceptic:
PoZ... 😉

M3, uz svo duzno postovanje ali meni nekako bode oci ovo u tvom signature-u

Barton 2800+ @ 2500 MHz

:d :d :d
Deluje mi ovako kao underclockovano :d

eeee pa sad....meni je dovoljno....😉

Jel se secas sta sam ti napomenuo..."Ako ne moze preko 2.5 Ghz ne..." 😉
Ma, dobijes 2.4 giga i da pevas!!! :d

Aca je napisao(la):
Nije ti valjda obecao onaj svoj krs od procesora. :d:d:d
I taj je dobio noge! :d
Isuvise dobra ponuda bese... 😉

Nema veze, naletece neki jos bolji... samo je pitanje dana :eyebrows:
I jos Sale kad mi dotera DFI-ja... morace matori jos malo da popriceka sa tim intelom :d:d

:eyebrows: Pitam se kako ce se ovo "natezanje" zavrsiti, mislim kolika ce CRTA na kraju da bude :d
:exploder:

Za M3

Znaci, ako si pismen lepo pise da je proc stabilan 2,6 giga a budi se na 2,7 a mozda i vise. Reci samo sta ti treba od bencmarka tj slicica desktopa pa da postujemo.

Za Cara

Nazalost, za ploce si u pravu, mada mi se cini da i ovo nije lose od proca koji kostakoliko kosta, stavise super je jer kada se pogleda cena Intela u ovom brzinskom rangu covek moze samo da se ubije. Ovako, kombinacija Abit nf7 i mobile barton oko EUR 145, u just can beat that friends. Intel mozda jeste brzi ali se zbog cene, po meni barem, to uopste ne isplati

Pozdrav

Kako, bre, za 145€?

E pa prijatelju, ja imam, kako da kazem, prijateljske cene (citaj nabavne), tako da.....

U ovakvoj situaciji, cak i sa ovakvim cenama koje imam, nikada ne bih uzeo Intela jer se cenovna razlika jednostavno ne isplati. Kao sto sam rekao, i ovim ne bih da rasplamsavam raspravu Intel-AMD, razlika u ceni jednostavno ne isplacuje razliku u brzini.

POzdrav

Salim se bre sta se uzbudjujes odma,ejjj bre to je Mobilac on moze jos da se o/c .....
PoZ...😉

Ma nije frka, nego ovde se uvek nadje neko ko pametuje, a ja sam samo zeleo da pokazem kako radi procesor radi obavestavanja ljudi koji misle da ga kupe.

Uzivajte

Pa jel' ima kod nas da se kupi, a da nije preko nekih "vezica" i kolika mu je cena?

Kao sto sam rekao, ja sam ga nabavio preko firme koja uvozi AMD, i bilo je specijalno za mene i za jos par ljudi samo 3-4 procesora. Ne znam zasto nase firme ne uvoze Mobile bartona, jer koliko vidim Hrvati ga imaju u skoro svakoj firmi i vrlo se lepo prodaje. Ja sam cak i dao savet likovima u firmi u kojoj sam ga uzeo, ali ne znam sta ce uraditi po tom pitanju.

U Hrvackoj 80% Bartona 2500+ su Mobilci !!!

Nazad
Vrh Dno