Šta je novo?

Mob do 400-500€?

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

owim

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poena
545
Drug zamolio da za njega postujem molbu za savet za izbor telefona, a ovo su uslovi koje je sam napisao. Hvala! 🙂

===
Telefon, opseg okvirno 400-500€
Ekran minimum 5.5''
Akcenat na kvalitet kamere! (slike i video zapisa)
Optički Stabilizator (poželjno)
Minimum 64GB
===

Uzimam, najverovatnije vec sutra. 🙂

Elem - u EU dolaze samo verzije sa Exynos procesorima, SD je rezervisan za USA?

Koliko vidim Exynos verzije imaju problema sa baterijom i rezultati nisu bas nesto impresivni...

SD>>Exynoss.

^Koja je oenta posta ako SD verzija nema u EU? Sta, da trazim da mi uvezu iz USA/

Ili moze da se utvrdi na licu mesta preko serijskog broja na kutiji?

Nista, uzmes Exynoss i prezalis 🙂

Uzimam, najverovatnije vec sutra. 🙂

Elem - u EU dolaze samo verzije sa Exynos procesorima, SD je rezervisan za USA?

Koliko vidim Exynos verzije imaju problema sa baterijom i rezultati nisu bas nesto impresivni...
Uzimaj taj s9+ i uživaj ...kakvi bre problemi sa baterijom, to par nesretnika na xda buni masu?!?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

^ Pricali smo u S9 temi, nije bas par - generalno rezultati su ispod/u najboljem slucaju slicni sa proslogodisnjim s8+ uredjajim (za s9+).

Evo sada se bas vratio i trenutno su mi XZ2 i S9+ na standby-ju. XZ2 uopste nije los, bolji osecaj ostavlja u ruci (ergonomija, izrada, ekran, dual vibracioni motori su odlicni ali tezina...). Ali bi me izasao 80e vise.
Za 60e doplate recimo dobijam Samsung care (neki promo paket) gde bih imao 2 popravke gratis (jednu godisnje) - navodno "no question asked" politika...

Moracu da presecem za dan-dve i podignem jedan - oba uredjaja su ostavila kako pozitivne tako i neke negativne utiske...

Ako ti uopšte možeš da uzmeš u razmatranje sony sa onakvim izgledom i fp mestom, samo napred! Da ne pominjem mane što je čovek navodio u temi da nemoš da prekineš poziv jel se ekran ugasi i sl!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Uzimaj taj s9+ i uživaj ...kakvi bre problemi sa baterijom, to par nesretnika na xda buni masu?!?
Ako ti uopšte možeš da uzmeš u razmatranje sony sa onakvim izgledom i fp mestom, samo napred! Da ne pominjem mane što je čovek navodio u temi da nemoš da prekineš poziv jel se ekran ugasi i sl!

Da nijesi malo kontradiktoran? :d :d

Covek bio, video, probao i sad ti znas bolje od njega sta mu vise odgovara? Jos imas i primer clana whiplasher koji je napisao sve dobre strane i sitne mane XZ2 i nigde nije pominjao vece bagove vec da je veoma zadovoljan uredjajem a imao je citav niz odlicnih flagship telefona do sada. Daj bre uozbilji se i smanji malo pljuvanje sony-a napamet, smorio si sa tolikom dramaturgijom i silnim uzvicnicima.

@ Yojinbo

U ovom slucaju glas ide za S9+ jer je ponuda odlicna, tesko da moze da bude bolja trenutno a ako Samsung krene da sakati softverski S9 seriju (posle izlaska Note 9 i S10/X) lako ces ga se otarasiti i to po odlicnoj ceni 🙂

Poslednja izmena:
Hvala momci na savetima i podeljenim iskustvima.

Evo koliko sam podigao S9+, lomio sam se i za XZ2 ali je na kraju (povoljnija) cena za Samsung prelomila (plus odbili su od cene i moj HTC10 za 200e, sto ne bih ni upola mogao da izvucem)

Nazad
Vrh Dno