Šta je novo?

Mob 100-140e.

Rapture

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2008
Poena
485
Prvenstveno mi treba zbog gps-a, za voznje bajsom, da baterija drzi sto duze, i da li je 512mb ram-a dovoljno za nezahtevnog korisnika? posto me savetuju da uzmem bar sa 768, da ne bacam pare, ovaj bi bio neka gornja granica - http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/lg/Optimus-L7-2-2473/ , i vise bih gledao da uzmem nesto novo.

A sta da stavis? Ko na ipod sestra natrpala 4000 pesama nikad nece ni svaku videti a kamoli poslusati. Al vazno da ima toliko.

dve malo bolje igra 1.5gb ode odmah. aplikacije konstantno imam 1gb. beckup wa mi je 1gb. pesme jos 1.5gb i to je to.. ostane mi 500 mb da se zickam za prostor. a sta cemo sa stvarima koje downloadujes pa se nakupe vremenom jer te mrzi da brises itd itd. 5.5 gb na moto g telefonu je smesno. sem ako nisi zena i koristis sms,viber,wa i pozive i to je to. a ako se za to uzima telefon onda bolje uzeti nekog kineza preko alija za 80e i on ce da odradi posao

Poslednja izmena:
Sad bas resio da porucim Lg l70, kad vidim razlicite cene za 12 i 24 meseca garancije, a valjda su novi telefoni u cemu je stos?

Vrh Dno