Kad dodje trenutak da daju karticu ne znaci da ce ta kartica biti koriscena.Какве везе има да ли неко користи фору, када дође тренутак да дају картицу онда нема форе него морају да дају нормалну. Ја планирам да сада прошетам до випа и пребацим једну теленор припејд на зззз, баш ћу да им кажем да одмах дају 4G.
Јутрос сам убацио картицу у телефон и све ради што значи да је картица активна када је дају. Јесте неки привремени вип број, надам се да ускоро пребаце али картица може да се користи што значи да би био фејл ако дају 3г.Kad dodje trenutak da daju karticu ne znaci da ce ta kartica biti koriscena.
Za prenos sa prepaid je potreban ser.broj i Puk 1 ako je neregistrovan broj. U suprotnom samo lična kartaЗнам за то али постоје неки детаљи који се појаве када их не очекујеш. Када сам био у випу, речено ми је да теленор може да одбије пренос броја ако није прошло три месеца од како је пребачен са пост на припејд. Можда и замена картице прави неки проблем, јефтиније би им било да прихвате пренос него да се потроше за једну картицу која ће ускоро у ђубре.
Сад сам погледао папир који сам добио у випу, тамо постоје поља за упис пук кода и серијског броја али ме нису ни питали о њима. Углавном беспотребно јер је картица регистрована на мене а ја сам поднео захтев, што могу да виде и у подацима који пишу.
Свакако ујутру тражим картонче а ако не нађем, а они неће да сарађују, тражим нову картицу и опет идем да поднесем захтев за пренос броја. Можда пронађем и последњи анекс уговора са њима од пре пар година, тамо би такође требало да пише то што траже. Само компликују. Није им јасно да је то припејд картица без кредита која траје до јуна идуће године и да ту више ни динар неће да им дође.
Број јесте регистрован, наравно, мислим да су ме то и питали у випу па претпостављам да зато нису ни тражили ове податке. То је био постпејд који сам користио десетак година и почетком маја пребацио на припејд. Идем сад да им нешто кажем.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari