Šta je novo?

Mnogo sam nervozan ;-)

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Da nije neko u "Januaru" "grebovao" :D Anu Nikolic (konacno saznah i ime) sa pinka ,dobrog kvaliteta da mogu da se smirim (cuo sam da tablete ne valjaju)

Imash tu pesmu na http://www.yump3.netfirms.com/index.html i kliknesh na SPONZORA :) i otvori ti se prozor sa novitetima.
Happy downloading :)

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Imash tu pesmu na http://www.yump3.netfirms.com/index.html i kliknesh na SPONZORA :) i otvori ti se prozor sa novitetima.
Happy downloading :)

niste me razumeli... "slika govori kao 1000 reci" (a tek kad je pokretna... :D )

znaci ne sa nekog festivala vec iz pinkovog studia...

twister je napisao(la):
...

niste me razumeli... "slika govori kao 1000 reci" (a tek kad je pokretna... :D )

znaci ne sa nekog festivala vec iz pinkovog studia...
Aj da je festival nego ,bre, de nadje onaj shit 'studio' (nisam znao - je l se ono tako zove ? :) )
Imao sam taj spot al sam ga izbriosao ... ako ga uvatim ... javicu.
Inace 'dobro' je odglumila uz pesmu :mrgreen:

andjelkoyu je napisao(la):
...

Imao sam taj spot al sam ga izbriosao ... ako ga uvatim ... javicu.
Inace 'dobro' je odglumila uz pesmu :mrgreen:

pa uhvati li ga :D Ako jesi, okaci negde i daj link... cheers

jaguar, jaguar, jaguar... :mrgreen:

twister je napisao(la):
Da nije neko u "Januaru" "grebovao" :D Anu Nikolic (konacno saznah i ime) sa pinka ,dobrog kvaliteta da mogu da se smirim (cuo sam da tablete ne valjaju)
imam ja, ali je golemo (oba su spota u pitanju) pa je zajedno oko 110MB
pa ako ti se isplati kazi da stavljam na server....

Imam i ja ali nije neki kvalitet (nemam pomja koliko je veliko)! Ako hocesh, sachekaj do sledeceg utorka pa cemo neshto da se dogovorimo ako ti to nije kasno jer do tada nisam u bgd-u!

sta cekate sto ne otvarate celebrity sajt?!
:beat:

Daj te spotove u boljem kvalitetu bacaj na neki server da se skida :) ja imam u nekom shit kvalitetu a ako mozes izbaci zvuk bice manje :D

Sta se vama desava kad idete na link gore naveden(free mp3).Moj browser se potpuno zakoci...krenu pop-up-ovi i ukoci se.Koristim Operu 7.20 a isto se desava i sa IE...znaci,lepo ispise kliknite na sponzora ali sa pojavom pop-uo-ova sve ode u bestraga

kustera je napisao(la):
...

imam ja, ali je golemo (oba su spota u pitanju) pa je zajedno oko 110MB
pa ako ti se isplati kazi da stavljam na server....

Hvala na zelji da me "izlecis" ali za moj modem to je stvarno golemo.
:( Je li bar kvalitet slike dobar? (verovatno jeste, ali cisto da znam) :(

npetar je napisao(la):
Sta se vama desava kad idete na link gore naveden(free mp3).Moj browser se potpuno zakoci...krenu pop-up-ovi i ukoci se.Koristim Operu 7.20 a isto se desava i sa IE...znaci,lepo ispise kliknite na sponzora ali sa pojavom pop-uo-ova sve ode u bestraga

Jeli imas neki firewal.Kod men sa ZA samo se jedan sait otvori.

...

Alo....
oce li vec neko okaciti neki link odakle se mogu skinuti ti fajlovi . ctp;

Re: ...

Dark Angel je napisao(la):
Alo....
oce li vec neko okaciti neki link odakle se mogu skinuti ti fajlovi . ctp;
ajde ja cu sutra da kompresujem ovo sto imam pa cu da okacim ovde linkove

srki je napisao(la):
...

Jeli imas neki firewal.Kod men sa ZA samo se jedan sait otvori.

Imam i ne bih da ga iskljucujem cim "on" to trazi.Ne plasim se ali bez firewall-a ne rizikujem

Nazad
Vrh Dno