Zli_Carobnjak je napisao(la):Imash tu pesmu na http://www.yump3.netfirms.com/index.html i kliknesh na SPONZORAi otvori ti se prozor sa novitetima.
Happy downloading![]()
Aj da je festival nego ,bre, de nadje onaj shit 'studio' (nisam znao - je l se ono tako zove ?twister je napisao(la):...
niste me razumeli... "slika govori kao 1000 reci" (a tek kad je pokretna...)
znaci ne sa nekog festivala vec iz pinkovog studia...
andjelkoyu je napisao(la):...
Imao sam taj spot al sam ga izbriosao ... ako ga uvatim ... javicu.
Inace 'dobro' je odglumila uz pesmu :mrgreen:
jel ti to mene prozivas? ;PBane® je napisao(la):jaguar, jaguar, jaguar... :mrgreen:
imam ja, ali je golemo (oba su spota u pitanju) pa je zajedno oko 110MBtwister je napisao(la):Da nije neko u "Januaru" "grebovao"Anu Nikolic (konacno saznah i ime) sa pinka ,dobrog kvaliteta da mogu da se smirim (cuo sam da tablete ne valjaju)
kustera je napisao(la):...
imam ja, ali je golemo (oba su spota u pitanju) pa je zajedno oko 110MB
pa ako ti se isplati kazi da stavljam na server....
npetar je napisao(la):Sta se vama desava kad idete na link gore naveden(free mp3).Moj browser se potpuno zakoci...krenu pop-up-ovi i ukoci se.Koristim Operu 7.20 a isto se desava i sa IE...znaci,lepo ispise kliknite na sponzora ali sa pojavom pop-uo-ova sve ode u bestraga
ajde ja cu sutra da kompresujem ovo sto imam pa cu da okacim ovde linkoveDark Angel je napisao(la):Alo....
oce li vec neko okaciti neki link odakle se mogu skinuti ti fajlovi . ctp;
srki je napisao(la):...
Jeli imas neki firewal.Kod men sa ZA samo se jedan sait otvori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari