Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pojurite telefone koji imaju mail klijente, pa se za mnogo manje para lepo dobacujte slikama i multimedijom preko mail attachmenta. Ja sam delimično i SMS zamenio GPRS-om, mnogo je isplativije. Posebno što sa druge strane je svejedno da li je sagovornik na kompu, telefonu, PDA...
Sto da ne podrzavaju,sve ionako ide preko gprs-a,cak ti i nude e-mail adresu sa tvojim brojem telefona kao username-om!Potrazi podesavanja za tvoj telefon na sajtu provajdera i vozi!
Pozdrav ,)
Sta se tice obavestenja, samo pusti telefon da sam proverava nalog u odredjenim vremenskim intervalima. Npr SE telefoni imaju tu opciju. Ili recimo Symbian sa aplikacijom profimail. Cak je i provera besplatna(ukoliko je prazan inbox,Mondo i VIVO mail) jer se ne ostvari ni 1kB protoka...
Pa da je bas besplatna i nije... Mislim nije nesto puno, ali ako bi se proveravalo cesce, moze to da se nagomila. Sad kad sam proveri skinuo mi je 10 para... No svejedno, nemam tu opciju na CX70.
Besplatno kod mene, pa ako se ne prekida sesija onda se nagomila i naravno naplati. A ako je vise sesija, onda ne ostvari ceo kB protoka i nema sta da ti naplati jer je obracunska jedinica 1kB. To ko ono na benzinskoj, posto je kap benzina? Pa besplatno... E pa onda nakapajte mi tolko i tolko litara. hehe!