Šta je novo?

mmmm... Kylie.... :)

Poslednja izmena:
A koja je ova sabanka gole guz**ce ? :d To je ona sto 3puje da je neka fish i da zna da peva ? :smash:
Gluposti...:)

OptiPlex-e, da vidis uzivo tu sabanku, srcka bi te strefila, a da ti ne daj boze da, pito bi jel ima jos, te prema tome, ne diraj Xeniu jer je ribetina i to svetska, a ko se ne slaze, taj laze ili je gay. Treceg nema!

Claudio Bravo je napisao(la):
OptiPlex-e, da vidis uzivo tu sabanku, srcka bi te strefila, a da ti ne daj boze da, pito bi jel ima jos, te prema tome, ne diraj Xeniu jer je ribetina i to svetska, a ko se ne slaze, taj laze ili je gay. Treceg nema!
Video si je uzivo, pa sad nam dajes lekciju? :d

Poslednja izmena:
Ne meshajte "frogs end grendmaders".......

hvala BM hvala :D:D

Claudio Bravo je napisao(la):
...i to svetska...
Ja kad je vidim na tvu, imam utisak ko da se mesec dana nije kupala, nekako mi je sva gadna, odvratna. Nutricionizam, savremeni treninzi i sprave, estetska hirurgija, šminka, vrhunska rasveta, meditacija, sve se to izuzetno razvilo 90ih godina, danas je najlakše biti "dobra" riba, naručito na televiziji, ali dupe i perika ne čine "svetsku" ribu. Treba imati malo duha, a ako hoćeš da ostaviš utisak pre svega stila. Meni mozak ne dozvoljava da registrujem takva stvorenja koja se pojave u javnosti(sa više celulita nego prošli put i manje odeće nego prošli put) samo onda kada uđu u minus na računu. Ne znam da li si nekada bio u prilici da pogledaš ili probaš devojke po javnim kućama po svetu, ja nisam, ali par mojih bliskih prijatelja mi je pričalo da za cenu jedne solidne grafičke kartice(da prevedem na forumski jezik) možeš da dobiješ ribu kakva još nije viđena na našoj javnoj sceni i to je poznata stvar, ako si zadovoljan sa tim, izvoli(da ne pričam što po istoku za šaku metalnih dolara možeš da dobiješ takav kolegijum dobrih riba posle kojih ćeš se oporavljati danima). Mnogo smo izgubili ovih godina, pa i osećaj lepo, za "ribu"... Nije mi baš jasno da pored toga što po mojoj debilskoj proceni 90% interneta ima određenu vrstu erotskog sadržaja i što se sa TV kanala gotovo ne skidaju silikoni i zadnjice, i dalje vam preskoči čuka kada vidite xeniu na televiziji ili uživo, molim vas...

Poslednja izmena:
Nice said, I say must!
Xenia is one of most repulsing bitches I have ever seen.

Preciousss je napisao(la):
Nice said, I say must!
Xenia is one of most repulsing bitches I have ever seen.

Apsolutno.Imah prilike i uzivo da budem u njenom drustvancetu nekih pola sata sat, i zaista zena je odbojna do bola. Ipak, ukusi, raspravljanje i to... :)

A poredjenje jedne Kylie sa Xeniom, mislim... :S:

Prvo, svi znamo onu basnu o kiselom grozdju...

Drgu, Xenia za razliku od mase nasih pevaljki nikada nije imala ledja, a isfrustrirane voditeljke i novinarke su je na svakom koraku prozivale i trudile se da naprave glupacu od nje, sto normalno dovodi da se nekad i izlupeta, jer na glupo pitanje ne mozes da das ne znam kako pametan odgovor. Pogotovo kad si stalno napadan.

A drugo, ona vec dosta vremena drzi skole plesa i delom se od toga izdrzava, za razliku od 90% riba sa nase "estrade" koje su klasicne sponzoruse.

Tako da bi to bilo to sa moje strane.... A da je odbojna, bas i nije. Pre zavisi kakav si ti...
Ne znam ni ko je poredio Kylie sa Xeniom, ja nisam.......

Da si ti meni ziv i zdrav Claudio Bravo, sedeo sam sa njom i jos nekim tipovima jedno pola sata, bio sam tada treci-cetvrti gimnazije - znaci ~2000. godine. Ako se dobro secam tada se valjda vratila iz Grcke, znam da je pricala nesto o tome kako je tamo bilo super, opusteno, itd. Bottom line - suplje stvorenje davno nisam sreo :smash: , po svim pitanjima. Mozda je nekome zanimljivo da seta takvo nesto i da kad ona kaze "mislim ono kao" ti uzvratis sa "mislim kao ovo" :d i vama je lepo. Boljih riba ima gde god hoces, u svakom klubu/diskoteci, ne samo estetski (ako cemo iskreno devojka ima prezamasnu zadnjicu a male dude :)) vec i u nekom malko uzvisenijem smislu...ali to vec zavisi od toga koliko ko ima ukusa, ko se na sta lozi i kome se sta (ko) svidja...

Bane, potpuno si u pravu.

P.S. sminka cini cudo

P.P.S. muzika joj sucks big time :crash: Sta se mene tice da li je imala ledja ili ne ? :d

Poslednja izmena:
OptiPlex je napisao(la):
Da si ti meni ziv i zdrav Claudio Bravo, sedeo sam sa njom i jos nekim tipovima jedno pola sata, bio sam tada treci-cetvrti gimnazije - znaci ~2000. godine. Ako se dobro secam tada se valjda vratila iz Grcke, znam da je pricala nesto o tome kako je tamo bilo super, opusteno, itd. Bottom line - suplje stvorenje davno nisam sreo :smash: , po svim pitanjima. Mozda je nekome zanimljivo da seta takvo nesto i da kad ona kaze "mislim ono kao" ti uzvratis sa "mislim kao ovo" :d i vama je lepo. Boljih riba ima gde god hoces, u svakom klubu/diskoteci, ne samo estetski (ako cemo iskreno devojka ima prezamasnu zadnjicu a male dude :)) vec i u nekom malko uzvisenijem smislu...ali to vec zavisi od toga koliko ko ima ukusa, ko se na sta lozi i kome se sta (ko) svidja...

Bane, potpuno si u pravu.

P.S. sminka cini cudo

P.P.S. muzika joj sucks big time :crash: Sta se mene tice da li je imala ledja ili ne ? :d

opet se ovaj claudio svadja... potpuno ga ignorisite, on se samo nesto buni i savdja... covece, get a life... a za njega ni nije bolje nego ksenija pajcin...
bre te pink zvezde i jesu za taksiste i srednjoskolce... (i gay-eve koji ne smeju da priznaju sta su, pa ima se onda "svidjaju" manekenkice koje lice na decake...)
:banana:

hmmmmmmmm mislim da se ovde prica o j.... , a ne o vencanju !
ne bi je .... !?!

opet taj krucijalni argument...
i ne bi je... nikako, nikada....ne svidja mi se...

"matora" je strasna pazi riba ima 36 god a izgleda kao da je nashe godiste...covece

Ajmo. manje oftopica i pominanja nekih domacih kvazi-vamp-budalashtina...

Bash zbog tih godina je zenska ZMAJ... A inache, Kylie je pochela da se bavi Internetom pre par godina. Naravno "amaterski" :d

Poslednja izmena:
G!!! je napisao(la):
pobogu pa kylie ima 40 god. !? pa ona je dobra samo za penzionere :D :D ima i maldih i lepshih

Pa to se trazi. :p Iskusno meso
smoke.gif

Nemojte da chatujete na topicu paceri, jerbo ce da bude :smackbum:

Elem, uskori 2 HOT linka, naravno u skladu sa temom

jes.. shto starija koka bolja supa [:D]

normalno da kajla izgleda mlado kad je izvrshila mali milion operacija.. i onako je sva zategnuta kao barbika da ne moze da se nasmeje + je niska do zla boga a shminkaju je super +kamera snimaju je odozdo da izgleda vishe... mladja sestra joj je mnogo estetski privlachnija :)

xendza je spomenuta u sarkastichnom smislu naravno :) choveche pa ona je gola igrala na pinku a kao odbila je da se slika za playboy... glupacha :D

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
patetika

patetika, takođe...

Sta je pateticno. I ti bi pitao jel ima jos....

Inace, ovaj forum je malo civilizovaniji, pa neke stvari ne mogu da se kazu... Ali zna se sta decaci tvojih godina rade u toaletu kad vide Xeniu na TV...

Ovaj thread je cini mi se na najboljem putu za Recycle Bin.

Usr*** ste ovako dobar thread..:d

****la vas Xenia... Chatujte negde drugo, paceri...

Vrh Dno