Šta je novo?

mmmm... Kylie.... :)

ovaaj ... to ja brate davnloadujem pa pustim u prozor mediJa plejeru al ono nece ... ne radi se to iz brovzera brate razuemesh ...

jel se desila josh kome greshka?

ps. xenija je za kajli zmija ... a to shto vi starine gledate koju bi pre zhenili i koja ima "dobru dushu"?? to je vasha stvar ... da kajli zivi kojim sluchajem ovde prodavala bi i ona svoje dupe na pinku ... a i sestra je 5 puta bolja od nje ... a i ne priznajem zhene ispod metar i cevap ...

pps. mada moj favorit od ovih domacih estradnih umetnica je definitivno ana stanic ...

SumAnuT je napisao(la):
pps. mada moj favorit od ovih domacih estradnih umetnica je definitivno ana stanic ...
Čuj umetnica... :vomit:
Možda po tome ko joj sve "umeće"... :-devil-:

Jeli to ona Ana sa onih "lepih" spotova MDick-a...

Dobra je Ana :)

SumAnuT je napisao(la):
a to shto vi starine gledate koju bi pre zhenili i koja ima "dobru dushu"?? to je vasha stvar ...
Hahah, eto vidis ja sebe ne smatram "starinom" (niti imam neki broj godina..), ali ipak gledam "dobru dusu". Ti ako gledas samo fizicki look, jednom ces se gadno opeci pa ces da vidis .. Pogotovu ako sedis i mastas o tim "zvezdama" sa Pink-a i sl. bagri. Sve su to bre drolje. :da:

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Dobra je Ana :)

Hahah, eto vidis ja sebe ne smatram "starinom" (niti imam neki broj godina..), ali ipak gledam "dobru dusu". Ti ako gledas samo fizicki look, jednom ces se gadno opeci pa ces da vidis .. Pogotovu ako sedis i mastas o tim "zvezdama" sa Pink-a i sl. bagri. Sve su to bre drolje. :da:

ama liq gledam i ja naravno dobru dushu ... al ne razmishljam o tome kao da ce mi xenija bitri riba pa da me brine njena dusha ... moj komentar je bio cisto vezan za njen hardver ... jer FIZICHKI da je riba riba je ... to je moje naravno lichno mishljenje zbog slabosti na zenske pozadine a ona stvarno ima jedan lep primerak ... o psihi i dobroj dushi mogu da pricham kad devojku upoznam ...

xenia ne treba da se upoznaje uopste,vidi se na kilometar da je klasican etalon za glupost.....

kao shto ne treba da je upoznash da bi znao da je dora riba :D

Aman, ovo je topic za ozenjene...Zato bez'te :bottle:

SumAnuT je napisao(la):
kao shto ne treba da je upoznash da bi znao da je dora riba :D

znaci ta ksenija je totalno krs riba... prvo ima onu uzasno izgorelu kosu, o toj frizuri sa bicevima necu ni da pricam, mnogo je ruznija od kada je smrsala, sve joj visi, nema ruke, na tim rukama jos se vide zile (fuj), dupe joj je totalno neproporcialnu u odnosu na ostatak tela (na kome doduse nema celulut... za pohvalu), grudi necu ni ka komentarisem, obucena je katasrofalno, o sminci ni da ne govorim... ajde ti meni objasni kako ti izdaleka vidis da je ona dobra riba :trust: ??? da pritom je i prahljaca... ma uzas...
evo ti uzmi npr. monicu belluccii, catharine zeta jones ili tako neku, gledaj ih jedno pola sata, pa posle pogledaj tu xeniju... videces o cemu ti govorim...

Jedini koncert za koji bih dao 50 ojra je onaj gde peva Kylie, iako nisam poklonik te muzike!
Zena je zakon. Cak i za one koji kazu da ne izgleda savrseno, da je mrsava (i ja sam od onih koji vise vole da ima sta da ljulja), moraju da pogledaju njene pokrete, ponasanje. Zavrtelo bi vam se svima u glavi kada biste se nasli pored nje. Valjda je zenstvenost bitna majku mu, vise od silikona...

bila ksendzha danas na pinku ... kazhe da se vrti onaj spot gde joj je ispala pozadina po netu ... kaze sluchajno joj se to desilo ... prso sam od smeha ... :D

Nazad
Vrh Dno