Šta je novo?

MLB 2K9

kjager

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
350
MLB 2K9

mlb2k9coverou7.jpg

http://2ksports.com/games/mlb2k9

Developer: Visual Concepts
Publisher: 2K Sports
Release date: March 2, 2009
Platforms: Xbox 360,PC,PlayStation 3,PlayStation 2,PlayStation Portable,Wii

Trailer http://www.youtube.com/watch?v=2-wNkUOwn8U

Major League Baseball 2K9 or in short, MLB 2K9, is a MLB licensed baseball simulation video game under development by Visual Concepts and will be published by 2K Sports. The game will be developed for the Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PlayStation Portable, and Wii.The game will also be released on Windows-based PCs as the PC logo has appeared on trailers.The game is due to be released on March 2, 2009.

Ove godine po prvi put na igri radi Visual Concepts,ekipa iza NBA 2K seriala.Ovo je sjajna vest za PC igrace,nakon NBA 2K9,jos jedan 2K Sports naslov na PC.

Poslednja izmena:
Još samo kad bi odradili fudbal, počistili bi FIFU i PES.

Još samo kad bi odradili fudbal, počistili bi FIFU i PES.

Definitivno, ako pod tim podrazumevaš PC verziju FIFA. Ipak, ne vidim razlog zbog čega se idealizuje 2K Sports - recimo, njihov NHL 2K9 nije ni blizu EA Sportsovog NHL 09 koji je realno najbolja sportska igra uopšte.

Što se tiče MLB-a, sva petorica iskrenih ljubitelja bejzbola iz Srbije i okolnih zemalja će biti vrlo zadovoljni :D

Mislim da ne,mislio sam na PC verziju(kad bi izasla).Dovoljno je videti modove za NBA 2K9.Mada sumnjam da ce 2K izbaciti novi Football u skorije vreme:)

Definitivno, ako pod tim podrazumevaš PC verziju FIFA. Ipak, ne vidim razlog zbog čega se idealizuje 2K Sports - recimo, njihov NHL 2K9 nije ni blizu EA Sportsovog NHL 09 koji je realno najbolja sportska igra uopšte

Da, ali konzolna verzija NHL 09. PC verzija iste igre je teško đubre. Ali je na PC-u sportska igra godine definitivno NBA 2K9.

Što se tiče MLB-a, sva petorica iskrenih ljubitelja bejzbola iz Srbije i okolnih zemalja će biti vrlo zadovoljni :D

Heh, nemoj preterivati. Mada, tako sam mislio i za ragbi, pa kad su počeli prenosi na Sport Klubu masa mojih ortaka se "navukla" na to, ali ja i dalje ne vidim tu ništa zanimljivo i više volim da dreždim (nedeljom) noću uz NBA na OBN-u.

Meni je vazno da je 2K Sport definitivno odlucio da izdaje igre za PC,ocigledno je test zvani NBA 2K9 dobro prosao.:) Sad kad krenu sa novim College Hoops,Top Spin,NHL... A modovi su ono sto me tera da igram sportske igre na PC:)

@NastyB mislis american football?

go Giants :p

Poslednja izmena:
To nije ragbi gad demit. :D

Dobro, američki fudbal, mada se to nekad zvalo američki ragbi. Mada, koliko znam, igrače "američkog fudbala" nikad nisu zvali američki fudbaleri, nego ragbisti. Još samo fali da našu fudbalsku reprezentaciju nazovemo SOKER (soccer) reprezentacija
a igrače kao sokeraše :D:D:D

Meni je vazno da je 2K Sport definitivno odlucio da izdaje igre za PC,ocigledno je test zvani NBA 2K9 dobro prosao.:) Sad kad krenu sa novim College Hoops,Top Spin,NHL... A modovi su ono sto me tera da igram sportske igre na PC:)

Ako im Top Spin bude kao dvojka, bolje da ga ne izdaju, sa onim vrljavim kontrolama.

@NastyB mislis american football?

Da. Trudim se da razumem pravila, ali ne ide. Čak sam i igrao onaj EA Rag...američki fudbal i nikako nisam provaljivao pravila... no dobro, možda bejzbol i ne bude loš...

Go GREEN BAY
I love GREEN DAY
:D:smoke:;)

Minimum PC Requirements:
CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)
RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 9.5 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (*see below)
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad
* Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required: ATI x1300 or better | NVIDIA 6600 or better | DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.

Recommended System Requirements:
CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent
RAM: 2 GB
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 9.5 GB or more free space
Video: Shader Model 3.0 support with 512 MB RAM (Nvidia® Geforce® 7900 GT or better)
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Input: Dual-analog gamepad

Other Requirements:
Requires disc in drive to play (unlimited installations); software installations required including Sony DADC SecuROM, DirectX, and Microsoft’s Windows Installer 2.0.

Ovo ce biti brutalno dobro :p

Poslednja izmena:
Da, ali konzolna verzija NHL 09. PC verzija iste igre je teško đubre. Ali je na PC-u sportska igra godine definitivno NBA 2K9.

Da, naravno, mislio sam da svi znamo to do sada :) Slažem se da je NBA 2K9 ubedljivo najbolja sportska igra za PC u prošloj godini

A zasto PC verziju? Konzolna verzija je pretpostavljam toliko dobra da nema svrhe vise praviti fudbale za konzole :D?

Aj' nećemo opet o tome :) Kažem samo da 2K Sports itekako zna da napravi promašaj (NHL 2K9), tako da sumnjam da bi uspeli da konkurišu onome što radi EA pa i Konami.

To nije ragbi gad demit. :D

Jednom za svagda :D
1.jpg

Poslednja izmena:
Pojavila se igra, ako nekog uopšte to interesuje...

Da :D Jaka ekskluziva za PS3, makar u Severnoj Americi, naročito zato što je 2K Sports zabrljao sa njihovim bejzbolom.

dok kad ea ima licencu za NFL?

Do 2020. beše.

jel skinuo ko MLB 2K9. Već 5 dana od izlaska a situacija sa seedovima katastrofa.

Ja sam mogao odavno, ali koliko vidim, 2K Sports je napravio neki krš od igre. Da bi me neko ubedio da probam bejzbol, igra mora da bude vrhunska.

Vrh Dno