Šta je novo?

ML1910, 2250, SCX4600, 4824, CLP315 čipovi

magarac

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2007
Poena
319
Kupio sam konačno čipove za ove modele, dolaze mi tokom sledeće sedmice i probavam pa javljam kako rade. Navodno ne treba im nikakav reset, update firmwara i slične stvari već radi potpuno normalno samo promjenom čipa.

Daj bože da to radi. Za sve ove modele se trenutno radi reset i posle toga rade odlično.

To je dobra stvar za mušterije koje neće da daju štampač na reset. Inače nema svrhe svki put plaćati čip nekih 600 dinara i povećavati cenu reciklaže koja je ionako obezvređena pojavom toner kaseta iz Kine. Po meni, trenutno pravo rešenje je Reset štampača.

To je dobra stvar za mušterije koje neće da daju štampač na reset. Inače nema svrhe svki put plaćati čip nekih 600 dinara i povećavati cenu reciklaže koja je ionako obezvređena pojavom toner kaseta iz Kine. Po meni, trenutno pravo rešenje je Reset štampača.

a jel imaš reset software za CLP315, CLX3175?

Da li je neko proverio kako fixed firmware radi na SCX-4623f modelu? Da li moze software reset da se odradi i sa inicijalnim tonerom, posto u uputstvu pise da treba toner s cipom?

Probano sa inicijalnim tonerom bez čipa. Radi.

Odlicno hvala!
@fanatic: da li si slucajno uspeo sta sa ml1660, dzigericu mi vadi juce ceo dan...?

Ništa za sada. jedino je on ostao problematičan.

Pozdrav svima.
Mene interesuje dali je neko uspeo da resetuje SCX-4824 ja evo pokusavam vec 3 dana.
Skinuo sam firmvare za njega ali neznam kako da ga pokrenem, probao sam reset kao kod SCX-4600 neprolazi zatim kao SCX-4300 i to neradi.
Ako neko zna odgovor molim za pomoc.

Kakva je situacija sa clx-3185? Poshto treba da kupim nov multifunkcijski u koloru, pa da li da uzimam clx-3185 ili provereni clx-3175, (3175 koristi istu crnu kao clp310/315)???

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno