Šta je novo?

mix DJ

underground

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2004
Poena
619
Koji prog za mixovanje, a da nije puno skup ili mozda freeware? Posao mi zavrsava virtualDJ but ... :S:
Bitno je da ima dobru pitch kontrolu, kill-ove, loop i najprostiju playlistu koja moze da se save-ira. :smoke: tnx!

si probao traktor dj studio.....trojka je izasla najnovija

a traktor je jos malo pa dzabe |>>>

ja jedino sto sam nasao 4free je ultramix, ali win verzija odbija da se instlira, a lin verzija nece da se pokrene na winu (instalira se)... ceo je pisan u javi, zato sam i mislio da ce lin verzija raditi, ali avaj nece

Probaj OtsTurntables free, nije ništa specijalno, ja sam sam se malo poigrao, ako zadovoljava tvoje potrebe...

www.freedownloadscenter.com/Best/ots-turntables.html

Kad smo već kod Traktora, od vremena kad sam ja puštao ploče prošlo je mnogo leta, trebalo mi je par dana bez uputstva da se snadjem u osnovnim stvarima, program je neverovatan, xtraPro, vredi svaki $$$$. Ko voli, nek izvoli.

Poslednja izmena:
sve sam isprobao... ipak smo se odlucili za virtual DJ. najbolji je
hvala u svakom slucaju

http://www.atomixmp3.com/
Svojevremeno sam probao sam sve gore navedene (u tadasnjim verzijama) i ovaj je pobedio jer se prvi imao mogucnost promene BMP-a bez da se menja pitch. Inace mega jednostavan i intuitivan. Jedino sto nije free.

Ma ja prvo nisam verovao da ga koriste DJ-evi po svetskim klubovima. Sada cu i ja imati prilike da se malo igram na otvaranju sa nekom hard-house zurkom!!! Ladno je komsa resio da mu cela prica kluba bude legalna pa i virt.DJ! Xtra prog...

dance e jay , jeftin i extra kvalitetan ....

Nazad
Vrh Dno