Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Izvinjavam se, moja greska u kucanju. Umesto proc, napisao sam ploc. Znaci procesor je u pitanju.Ahaa, znaci "ploc" je "procesor"... a "u tim trenucima" je "u idle"arty: :wall:
A pod "tim trenucima" sam mislio da sam jednom ukljucio neki program za pracenje temperature i da sam gledao u njega dok se nije desilo ono sto se desava, i da je bila ta temperatura kada se desilo. To sam mislio.
Ne. Jedino, ako su mi tako prespojili oni u prodavnici, ja nisam.Imas neki vent prespojen na manju voltazu?
Pa sta konkretno da probam?U svakom slucaju eto sta sledece da probas
Cist je, cistim redovno. A stanica je stalno otvorena. Mislim da otprilike imam ideju sta je moglo da se desi. Mislim da se jednom prilikom odlepio hladnjak sa procesora, malo, kada sam pokusavao da skinem cooler da ga ocistim. Nisam uspeo, a sumnjao sam i tada da se hladnjak odlepio. Ali nisam bio siguran, jer kazem, nisam uspeo da skinem cooler, kao da je zavaren.Ocisti kuler ako ima prasine.
EDIT: Sada sam se setio jednog detalja. Kada mi se desavalo ono da je jos pri instalaciji blokirao, pokusavao sam da instaliram nekoliko puta i svaki seldeci put se desavalo ranije nego prethodni, sto mi je odmah licilo na visoku temperaturu.
Poslednja izmena: