Šta je novo?

Misterija

djmilos

Čuven
Učlanjen(a)
16.11.2004
Poena
620
Imama vrlo čudan problem. Problem je sledeći do pre 15 dana radilo je sve ok, a posle toga izgleda ovako:sa mojim računaru na mom kablu protoka nenam, dok na komšiskom kablu normalno radi i komšijin komp na mom kablu za net radi ok. Igrao sam se sa drajverima za mrežu i ne pali. Inače je mrežna integrisana na nf3 ploči tj nvidia mrežna. Padali nekome napamet rešenje. Inače imam kablovski net koji je razvalčio neki lik iz kraja.

Poslednja izmena:
Da nisi u medjuvremenu instalirao N Vidia integrisani firewall on je jako problematican.

Poslednja izmena:
"Inače imam kablovski net koji je razvalčio neki lik iz kraja."
1) pitaj lika da nesto nije dirao.
2) da li ti radi meil, ftp (mislim da li ti firewall blokira pojedine portove) ili nista neprolozai...
3) ako ti sve radilo do skora i od jednom nista (bez tvog cackanja) nadji (pozajmi) obicnu
mreznu karticu pa vidi da li ti radi net... ako radi onda ti verovatno otisla integrisana posto vidim da drajveri nepomazu... ako ovo neprodje...videcemo sta mozemo dalje...

Integrisana mrežna radi, lik nije ništa čačkao, radi na "običoj" mrežnoj radi i integrisana radi kod komšije sasvim normalno samo kod mene na kablu ne radi.

Vrh Dno