Šta je novo?

Mission vs JBL ?

Zagor

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2005
Poena
319
Imam Mission zvucnike M 32 hteo bih da ih zamenim za par JBL-ovih zbog Harman Kardona koga imam jer sam cuo da se bolje ponasa uz JBL zvucnike!
Zanima me koje bih mogao da trazim za tranpu?
Ovaj resiver je HK 3470 100w na 8 oma i 135w na 4 oma!
Hvala unapred!!!

Zagor je napisao(la):
Imam Mission zvucnike M 32 hteo bih da ih zamenim za par JBL-ovih zbog Harman Kardona koga imam jer sam cuo da se bolje ponasa uz JBL zvucnike!
Zanima me koje bih mogao da trazim za tranpu?
Ovaj resiver je HK 3470 100w na 8 oma i 135w na 4 oma!
Hvala unapred!!!

Ajd daj jos neki info, sta zelis, i koji su modeli JBL-a u igri?

@Misko: ne znam da li si dobro razumeo moje pitanje, mozda ja nisam dobro formuliso? Ja posedujem mission zvuchnike model M32 i hteo bih da ih zamenim za neke JBL(ne znam koje zato i pitam) u istom ili slicnom rangu kao sto su Mission, zato sto JBL zvucnici mnogo bolje rade uz pojacalo koje imam(Harman Kardon 3470 100w). Tako da ne znam koji JBL bi mi odgovarao uz to pojacalo pa sam ocekivao pomoc nekog poznavalaca dobrog zvuka. :)

Zagore sto ne odneses risiver u radix (ako jos uvek drze JBL) i na licu mesta probas, tako ces videti sta tebi najvise odgovara, ili mozda jos bolje da pecas u halooglasima starije modele, sa 10" ili 12" bass-om je nemoguce pogresiti, samo treba naci odlicno ocuvane.

@Misko sto se tice pecanja po halooglasima, to radim vec duze vreme ali nista ne mogu da upecam znaci mrka kapa. A ovo za radix ti nije losa ideja, s tim sto znam da su u radix-u mnogo vece cene nego sto ja trenutno mogu da ponudim i dobijem za ove moje mission m32 i kao sto sam napisao vise bih voleo ako moze neka trampa uz neku minimalnu doplatu... Ali vredi otici i pokusati, ako nista bar cu cuti kvalitet zvuka raznih modela. U svakom slucaju hvala

za koliko bi prodao mission m32? ja imam yamahin receiver i kazu da najbolje radi uz mission

Nazad
Vrh Dno