Šta je novo?

Missing S

bukum

Slavan
Učlanjen(a)
13.06.2004
Poena
319
Imam laptop Hp530, sa jednom malom manom, fali mu slovo S na tastaturi :S
Polomila se plastika ali bubica i slovo rade...
Da li neko zna gde mogu kupiti tipku S a ne celu tastaturu koja bi me kostala 50e min? :(

Pozdrav

Otprilike, nigde. Ako i nađeš polovnu tastaturu za tvoj model, niko ti neće prodati samo jedan taster. Koliko da ga naplati, 10 din.? Onda ostatak može slobodno da baci :). Ako nađeš kupi polovnu, komplet i samo je zameni, da ne moraš da se cimaš sa skidanjem svog i ubacivanjem drugog tastera.

Poz

Uzmi tipku sa popup menija... to dugme ti ionako ne treba... samo jako pazi da ne zeznes jos koji taster |)

ako si sacuvao kapicu, tj ako ti je pukla samo zabica, a tipka je ok, onda nadjes samo zabicu ili ko sto rekoh uzmes sa nekog tastera koji ti ne treba (ali jaaako pazljivo)...

Poslednja izmena:
Hvala na kreativnoj ideji :) Prvo cu pokusati da pronadjem polovnu tastaturu a ako to ne uspe srafciger u ruke na posao :)

Nova tastatura nije 50 eura minimum, pre je to neki maksimum, mislim da sam vidjao na eBay polovne za 10-ak eura, nove su po 30-40 eura zavisno od velicine i materijala od kog su.
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Kod nas, nazalost, traze 60e, a nemam bas nikakvo iskusto sa ebayom pa cu se malo informisati sto se tice qpovine preko tog site-a :) Najveverovatnije cu potraziti video guidove za skidanje i namestanje tastera, uzeti jedan koji ne koristim i staviti ga umesto S

Nazad
Vrh Dno