Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam laptop Hp530, sa jednom malom manom, fali mu slovo S na tastaturi :S
Polomila se plastika ali bubica i slovo rade...
Da li neko zna gde mogu kupiti tipku S a ne celu tastaturu koja bi me kostala 50e min?
Otprilike, nigde. Ako i nađeš polovnu tastaturu za tvoj model, niko ti neće prodati samo jedan taster. Koliko da ga naplati, 10 din.? Onda ostatak može slobodno da baci . Ako nađeš kupi polovnu, komplet i samo je zameni, da ne moraš da se cimaš sa skidanjem svog i ubacivanjem drugog tastera.
Uzmi tipku sa popup menija... to dugme ti ionako ne treba... samo jako pazi da ne zeznes jos koji taster |)
ako si sacuvao kapicu, tj ako ti je pukla samo zabica, a tipka je ok, onda nadjes samo zabicu ili ko sto rekoh uzmes sa nekog tastera koji ti ne treba (ali jaaako pazljivo)...
Nova tastatura nije 50 eura minimum, pre je to neki maksimum, mislim da sam vidjao na eBay polovne za 10-ak eura, nove su po 30-40 eura zavisno od velicine i materijala od kog su.
Pozdrav ,)
Kod nas, nazalost, traze 60e, a nemam bas nikakvo iskusto sa ebayom pa cu se malo informisati sto se tice qpovine preko tog site-a Najveverovatnije cu potraziti video guidove za skidanje i namestanje tastera, uzeti jedan koji ne koristim i staviti ga umesto S