Šta je novo?

missim :\

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
onmbenlarged.jpg

nije nikakav mod ... cooler se mozhe kupiti

:shock:

E, ovo meni treba... Opako bre, nema sta!

Jedino sto mi nesto sumnjiva ta montaza, tj. tezina kulera, nisam bas siguran da bi ploca ostala u fabrickom stanju posle nekog vremena, pogotovo ako se pomera kuciste cesto...

700grama tezak???? Ja mislio najmanje 1kg 🙂 Izivljavanje...

Vule je napisao(la):
:shock:

E, ovo meni treba... Opako bre, nema sta!

Jedino sto mi nesto sumnjiva ta montaza, tj. tezina kulera, nisam bas siguran da bi ploca ostala u fabrickom stanju posle nekog vremena, pogotovo ako se pomera kuciste cesto...
Stegnuto je to kroz celu plocu, ona dva otvora, a sa donje strane je podmetac, tako da nema brige. To je pasivno hladjenje, milina za usi.

Da, ali pise "system fan required"... Kakvo je to pasivno onda? 🙂

Kako je moguce da je tako lagano, a tako masivno izgleda? Mozda zbog aluminijuma. Ja imam ovog teskasa H6 ~ 1.1KG! :zgran:

POZ :wave:

Chini mi se da je ovo klon Vanese i ako je tako, nikako ga ne bih preporuchio, pogotovo ga ne bih stavljao na Socket A zbog izuzetno slabe veze sa procesorom, shtipaljke nisu dovoljno dobre da spreche mikro odvajanja i pretezanja na jednu stranu. Ukoliko bi se montirao na S478 ili A64 platformu veza je dobra, medjutim telo od bakra ili od fake od shiny plating-a, nije dovoljno veliko da se u startu izbori sa pochetnom temperaturom.
Heatpipe-ovi nisu dovoljno kvalitetni, da bi dobro preneli temperaturu, a veza koju heatpipe pravi sa bazom i aluminijumskim presovanim listicima je smeshna i jako je nekvalitetna.

Dodao bih i to da je ovo ipak Thermaltake a ne Titan, te mi se chini da su se odluchili za pravi bakar i da su heatpipe-ovi vishlji, iako je i vanesa previsoka za vecinu standardnih kucishta.
Najbolje je da se ovo chudo sacheka.

dobra stvar. a sto se tice tezine ona nije strasna. za svaki slucaj uvek se moze napraviti dodatni drzac koji bi zastitio plocu. ili kupis desktop kuciste i zaboravis na tezinu i eventualno krivljenje ploce.

Vule je napisao(la):
Da, ali pise "system fan required"... Kakvo je to pasivno onda? 🙂
Sam si rekao "system fan required", sto mu dodje onaj na napajanju ili na kucistu 😉

GoranM je napisao(la):
Sam si rekao "system fan required", sto mu dodje onaj na napajanju ili na kucistu 😉

Naravno, treba na kucistu da stoji, ima slika tamo na sajtu. Znaci, imas izbor: ili ces da stavis fan na kuciste ili na kuler...

Ali dobro, preziveo bih jedan ventilator kad bi montirao ovo chudo 🙂

...ili cu da stavim WB i jedan 120mm titan na 7v koji se ne cuje uopste tada, i ni jedan sistem fan...

Nazad
Vrh Dno