GerVix
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2015
- Poena
- 51
nema potrebe da mATX plocu pakujes u full ATX kuciste.raidmax ima jako korektni za tu ceny hyperion,ali nemam pojma koliko ce ti se svideti.
bacajte te forma ideale krseve,imate prave ofis stolove za presmesne pare svukud,ja sam svoj projektni od punog drveta 200x75cm,crni platio presmesnih 1500din,jedna mrlja od vruce kafe,par ogrebotinica,nabacio staklo 6mm 2500din sa bajcovanjem i secenjem za mesto za monitor arm kacenje,istampao par meni najdrazih slika da stavim izmedju stakla i drveta,nemere se poredi iskustvo sedenja za tim i za stock forma ideale smecem.
Jesi li mozda razmisljao o Skylake i5 6400 koliko sam video po performansama je slican 4690k a kosta malo vise od 4440
"Ne čuje se - a radi!"I onda kad skockas,milina ti kako sve ultra brzo radi,a komp se ne cuje ni maloNajjaci filing xD
Meni je laptop,koji je inace tih, glasniji od kompa :-D"Ne čuje se - a radi!"
Ja sam bukvalno zbog te buke odavno odustao od desktopova - laptop mi je bio spas od toga. Bukvalno je nakon godina i godina slušanja ventilatora u pozadini počela da me boli glava od tog zvuka i da me izluđuje. Onda sam jedno vreme počeo da gasim komp kad god nije u upotrebi (dok bi ranije bio upaljen 24/7), a ubrzo tražio i našao spas u laptopu.
Meni bi pri odabiru kućišta i svega, odsustvo buke bio prioritet broj jedan.
Sorry za offtopic.
E, da, samo što pre 10 godina kada sam ja počeo da "bolujem" od buke, vodeno hlađenje je još bilo teška ezoterija. Laptop mi maltene nema nikakvu buku jer se čini mi se pasivno hladi kad nije pod opterećenjem - a da bi opteretio Core i7 4xxx - mora baš da si zanesen u nekoj igrici. Puštao sam pre neki dan Prime95 da čujem kako zvuči pod opterećenjem i nije strašno, čak nekako i prijatno šušti taj ventilatorMeni je laptop,koji je inace tih, glasniji od kompa :-D
Pre mi je bio i tisi,dok je bila jedna 14ica na procesoru....sad sa vodenim su tu pumpa i 2x12cm...
Meni to nije smešno, meni je to tužno, bolno :trust:kad jednom sednete za 0dB desktop (fanless napajanje,pasivno hladjen 35w i5,ssd-ovi) sve ce vam posle biti smesno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari