Šta je novo?

Misljenje o plocama....

Optic_Fiber

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2006
Poena
300
Dvoumim se izmedju Abit AN8 fatality i Asus AN8 SLI.
Cena nije problem, cak ni neke male razlike, samo me interesuje koja je pogodnija za OC tj. stabilnija u radu...

Vase misljenje.....

Pa prvo daleko je jeftinije nego da uzimam neki Core 2 Duo.
Iako sam fan AMD-a definitivno necu uzimati AM2 jer su ga uka*** a ni cena mu nije bas nesto, pa mi treba i DDR2 pa sjaset stvari a Moja konfiguracija definitivno zahteva promenu jer izgleda mi se ubila MB, tj polako crkava....
Mislim da je 939 ok za godinu, godinu i po, pa cu da vidim sta ce se promeniti na trzistu...

Ne znam bas. Mislim da je bezveze sada prelaziti na s939. Ne znam sto si se utripovao da je AM2 losiji od 939? Jeste u pocetku bilo problemcica sa overkolkovanjem i sa nedovrsenim verzijama BIOS-a ali mislim da se situacija polako sredjuje i da vecj sada imas sasvim solidan izbor AM2 ploca i procesora. Jedino ako necjes da menjas ddr1 memoriju.

A ja ne znam sto svi pucate na AM2, performanse su on pair sa 939, isti potencijal upgrade-a imaju za sada.
Jedino sto je DDR svrsio, znaci, poznata mu je granica, ali cisto sumnjam da ce DDR2 opstati do sledece generacije, tj. generacije vredne upgrade-a, vec da ce DDR3 uci u sliku.

Optic, prelistaj search, mislim da ces imati bolje srece.

Hm...da AM2 i problemcici...
Ne definitivno AM2 jer DA pride moram uzimati novu memoriju, btw imam opciju kasnije da zamenim proc za X2 sto opet nije losa stvar jer ni jednom jos nije objavljen EOL, a DDR 1 ce se jos praviti minimum 1 god tako da za godinu, godinu i po cu da razmisljam u drugom pravcu.
HM.....
Mislim da sam pitao za ploce ????

🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno