Šta je novo?

Misljenje o kucistu

meni se licno nesto i ne svidja... opet sve stvar ukusa... neko se mozda naprotiv i odusevi istim... :)
a sto se tice funkcionlanosti, predpostavljam da su ovi iz anteca to istestirali i valjda je sve to ok,mada meni je nekako previse otvoreno... i ova normlana kucista,pa koliko god da se pazi,usisava i cisti,kad skinem prednju stranicu, redovno su filteri prasnjavi...ovde je mozda to i prednost,otvoreno je pa je nekako sve na dohvat ruke za ciscenje... valjda bemliga. mada opet ja sam misljenja da koliko god da se cisti tu prasine mora da bude,koliko toliko vise nego u zatvorenim kucistima. nego znate cega sam se ja uvjek plasio dok sam imao staro kuciste pa sam znao skinuti stranicu? da mi neka buba ili nesto slicno ne udje unutra i ne zavce se negdje,pogotovu ljeti kad ih ima vise :p pa da bude lom unutra :p ne znam koliko je ovo moguce,ali realno moze da se desi,zar ne?

Poslednja izmena:
zanimljiv dizajn, ali nisam siguran koliko bi mi to bilo praktichno...
mozda tebi i bude praktichno.

Tehnički je zamišljeno za potrebe servisera i testove hardware-a. Mada niko te ne sprečava da ti držiš i svoj kućni računar.

Deluje blesavo skroz, pogotovo sto bi imao tonu prasine u racunaru posle mesec dana ... ili barem tako deluje

Meni deluje extra, cak razmisljam da menjam svoj CM Cosmos za ovo...

Sto se tice kompjuterske kozmetike, to je potpuno subjektivna procena. Ako se tebi dopada, ako odgovara tvojim potrebama i ako znas da je pouzdano (u smislu kvalitet materijala i izrade, da ne kazem i performanse s obzirom da je ovo "samo" kuciste) - uzmi. Ovako ce ti svako reci svoje misljenje, svakome ce nesto drugo da smeta itd...

Cisto sumnjam da ce biti kod nas u prodaji, jer od Anteca kod nas trzistu ima svega 7 ili 8 modela.

kada bi stiglo kod nas po normalnoj ceni prvi bih ga kupio :)

Mogu da ga uzmem za nekih 133e shto mi ja malo mnogo ali razmishlicu prvo da prodam ovo moje i da napravim kucishte za vodeno :)

Vrh Dno