Šta je novo?

misljenje forumasa

Imam 3 god garanciju na LG-a , vezu u firmi gde je kupljen , tako da nema problema .

Ma SM-757 P je zakon,koja josh sedamnestica moze da izdrzi
2048x1536.

Combuster je napisao(la):
Napajanje nemoj kinesko nego plati za Leadman-a, Chieftec-a ili ako bash imash para MACAS-a. Ne uzimaj ispod 400W
Pazi da ti qler za procesor bude dobar. TT ili jos neki od kvalitetnih.
Pre bih u vrhubnsku klasu svrstao neko iz ponude Enermaxovih napajanja. Leadman nije nista mnogo bolji od prosecnog kineza.

Cartman je napisao(la):
757nf na primer
757 NF je najbolja 17-ica koja se kod nas moze pazariti za te pare. Stvarno odlican monitor.
Doduse, ja sam bacio oko na onaj 959NF ;)

PitBull je napisao(la):
Juce sam kupio LG-795FT , fenomenalan je !!!
Ima bolju sliku i cistije boje od SAMSUNG-a 755 D F X

Video sam ga i ja... slazem se da je bolji, ali vezano za geometriju... Linearnost mu nije jaca strana, kao ni konvergencija... Ipak, odlucio bih se za 757DFX koji je primetno bolji...

drfedja je napisao(la):
Pre bih u vrhunsku klasu svrstao neko iz ponude Enermaxovih napajanja. Leadman nije nista mnogo bolji od prosecnog kineza.

Vrhunska klasa...Eh, pitanje... Mislim, jesu oni kvalitetni, ali...
Naime, posto sam upoznao gospodu iz Enermaxa, i bio VEOMA iznenadjen cinjenicom da su i oni autenticni Kinezi, i saznao da prave i OEM napajanja i drugu robu, neznam vise sta da mislim.

drfedja je napisao(la):
757 NF je najbolja 17-ica koja se kod nas moze pazariti za te pare. Stvarno odlican monitor.
Doduse, ja sam bacio oko na onaj 959NF ;)

959NF je skoro odlican monitor ... sto se tice 17" monitora trebalo bi probati 757MB ... (nova Samsungova serija)

csillag je napisao(la):
959NF je skoro odlican monitor ... sto se tice 17" monitora trebalo bi probati 757MB ... (nova Samsungova serija)

To "MB" znaci MagicBright i uopste nije nova stvar. Egzistira na RUSKOM trzistu vec neko vreme. Isto sto i klasicni modeli plus jedno dugme:
Dodatno dugme za biranje kolorita slike(temperature).

Vrh Dno