Šta je novo?

Misljenja oko N-Gage?

Tom

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Nesto sam pri maloj lovi ovih dana - pa reko da malo razmislim da li uopste moze neki telefon da zameni moju trusty 7110!!!

Gledajuci (i po cenama - jel mi se za novi telefon ne daju velike pare) primetio sam da su kod nas Nokia N-Gage dooosta jeftine. Za cenu od oko 150e dobija se:
- Symian OS 6.0
- MP3 hardverski (stereo)
- Radio
- Mem kartica sa mogucnoscu prosirenja (mislim da ide sa 32mb)

znaci long story short - sve u jednom i to za male pare (cena samo mp3 playera je tu negde - dok ova varijanta ima prosirivu mem.)

zanimaju me misljenja u vezi ovog telefona - najbolje od korisnika...a mogu i ostali...

Vlasnik sam tog telefona N-gage mnogo je dobar jedino sto mozda moze da ti smeta to je kako se obavljaju razgovori tj.kako se prica ali ims slusalice i one mogu da zavrse posao.Memorija moze da seprosiri ja mislim do 128mb sigurno a mozda i do 256mb ali nisam siguran.

Uzmi 3660, i ne misli na tu igrariju :)

Evo i ja se slazem sa Driver-om, samo ne znam gde da nadjes 3660, posto je nigde nema. Razmisli i o 3650 (ali dugmici....)....

3660 i 3650 su em poskupele, pa su sad dosta skuplje od ngage, em imaju mono zvuk, em se mem kartica komplikovano stavlja (ne znam da li je jednostavnije kod ngage...), em nisu puno manje od ngage... tako da ne vidim zasto covek ne bi uzeo ngage, ako vec zeli glomazan telefon sa symbianom za malo para...

N-Gage nema kamericu, naravno ako ti je to bitno.

poz.

...i softverski nije podrzan kao 3650/60...A inache 3660 ima da se nadje u oglasima, za oko 150-160€...Kombinacija je i polovan 3650 kojih ima na kilo, a tastatura nije nikakav problem, meni je problem sad obichna :)

Isti problem :)

Nazad
Vrh Dno