Šta je novo?

Misevi - ali SERIAL port ?

Srga

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2002
Poena
620
Jel ima neko informaciju gde mogu da se nabave novi misevi sa serijskim portom u BG ali da mogu da se kupe preko virmana?

Znaci ne varijanta sa adapterom - jer su isti bili poprilicno bagoviti - nego bas pravi mis sa serial portom.
Do pre godinu dana imao sam 20tak Genius Netscroll+ varijanti - ali sad ili ja ne vidim dobro ili ih zaista vise nema u prodaji ...

Bilo je do skoro u Logu Digitus belih miseva na SP bez skrola.

Aha, cje overimo onda tamo...

Thanx

Jesi li uspeo da nadjes?
I meni je isto potreban jedan takav mis.

Mozda neko drugi ima neki predlog .

Hvala!

Pozdrav

Imali su u DS procesoru 011/ 32 82 322. Ali nisam siguran da ih jos imaju, proveri

Na Novobeogradskom buvljaku starih stvari ispod mosta mozes da ih kupis na kilo po 20-30 din. komad. Bude ih i dobrih.

Nesto sam se davno petljao sa prepravkom PS/2 misa na Serial i mislim da je raspored zica/boja na konektoru na stampanoj ploci misa isti u obe varijante. Bilo je pre 3-4 godine, tako da vise ne mogu da tvrdim da sam u pravu :(.

Znaci, potreban je neki ispravan PS/2 mis, ispravan kabl koji se kaci na COM i ispravna 386 na kojoj cete to probati, a koje vam nece biti zao ako rikne COM port ako nesto podje naopako...

Poslednja izmena:
Ja sam pre mesec dana uspeo da nadjem par komada zaostalih na lageru jedne firme - ali sada opet imam problem da nabavim ove miseve a treba mi bar 20 komada - novih naravno...

Telephant ih vise nema, a nazalost vise ne moze ni Netscroll+ serial da se nadje :(

Any ideas?

Nazad
Vrh Dno