Šta je novo?

Periferni uređaji mis za macbook?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Tomsast

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2023
Poena
50
Kao u naslovu,potrebna mi je preporuka za misa za macbook,buduci da air m1 kuburi sa ulazima voleo bih da kupim neko full wireles resenje,valjalo bi da prostojno sljaka uz fotosop i lajtrum,budzet mi je nekih 50ak evroca ne bih isao na mx buduci da sam hobista i od toga nemam prihode a opet ne bih bas ni smece…za oko mi zapali keychron m6-a1,logitech m650,marvo g803. Svaki savet dobrodosao,hvala unapred !!!

Covek oce bluetooth miseve kako ne bi zauzimao port na mac-u.

Nisam siguran da ce blutut da radi na Macku.
Kao korisnik MackBooka dao sam mu moje finalno resenje.
Citao sam ,ali sam odbacio tu mogucnost.
Navedite mi model misonje koji ce raditi preko blututa,da bi i ja kupio.

Jel to ovaj?Kako je povezan?Na jednoj slici vidim prijemnik.Za punjenje?

Taj. Imaš prijemnik i miš ima bluetooth u sebi. Držiš dugme dok se ne pojavi u uređajima u bt meniju, ideš pair i to je to. Radi i prijemnik ali je usb A tako da mi se ne drnda sa adapterima. A bt konekcija radi prihvatljivo, neću svakako ništa da igram sa njim.
Jedini minus koji bih dao mišu je da je logi options + aplikacija neopevano smeće, ali ajde jednom namestiš šta ti treba pa više u to ne ulaziš.

Prilozi

• 1740593501252.png
    1740593501252.png
    43.6 KB · Pregleda: 13
Takođe imam MX Master 3S i radi sve kako treba.

Ali, imam i Logitech Pebble M350, odlično se pokazao za nekih 25-30€, služi mi kad krenem negde, jer je lagan, tanak. Jednu bateriju koristi, koja traje mesecima. Ima opciju preko bluetooth-a da se poveže, tako da nema risivera i ostalih zezalica.

Po meni odličan, ali je običan, dva klika i skrol i to je to, nema neke posebne funcije, ako ti je to od značaja :)

Ja imam MX Master 3 i radi preko BT bez problema. Koristim baš za PS i LR.

Jer su Apple miševi uvek bili poznati po svojoj dobroj ergonomiji. /s :D

I ja koristim MX Master 3S preko BT na Mac i preko Bolt adaptera na PC.

Do 50ak EUR kod nas Logitech M590. Mada mislim da je Rapoo MT750S bolji izbor.

Imam taj Rapoo i iako miš na prvi pogled izgleda dobro, nije baš dobar. Nije nešto precizan, a i izrada mu je poprilično slaba. Pritom mi je vremenom postajao sve osetljiviji na podlogu, u smislu da je u startu radio ok i po ćebetu, a kasnije je slabo išao i po kožnom nameštaju. Pod kasnije mislim na 3, 4 meseca, kad je i skrol počeo da preskače.

ljudi je l neko mozda probao mastera 2s ? u cemu je tacno razlika u odnosu na 3ku, sada na akciji u jednom lancu plus neke kupone koje imam uklopio bi mi se u budzet.

Vrh Dno