[email protected]
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.10.2003
- Poena
- 619
Poznajete li nekoga ko drzi mis u levoj ruci? Kako se levoruki snalaze sa misevima koji su na ~100% racunara okrenuti desnorukima (prilagodjavanje ili rokada)? ,)
Evo, meni miš potpuno prirodno leži u desnoj, čak štaviše nikad nisam mogao da ga vozim levom rukom (inače, pišem levom).Kako se levoruki snalaze sa misevima koji su na ~100% racunara okrenuti desnorukima (prilagodjavanje ili rokada)?
E da je tako ja nebi morao da obrcem tastaturu i misa svaki put kad prijatelj navrne d mene...momsab je napisao(la):a levacima ne smeta da koriste mis desnom rukom, provereno
[email protected] je napisao(la):Poznajete li nekoga ko drzi mis u levoj ruci? Kako se levoruki snalaze sa misevima koji su na ~100% racunara okrenuti desnorukima (prilagodjavanje ili rokada)? ,)
Ja. Tako mi je mnogo brže da radim, levom klikćem mišem a desnom vozim kurzore, PgUp/PgDn... ili pišem. Posle toliko godina čak mi je nezgodno da vozim miša desnom, mada mogu.[email protected] je napisao(la):Poznajete li nekoga ko drzi mis u levoj ruci?
zokish je napisao(la):Inače ACAD je osmišljen za levoruke, pitajte svakog
Ja ne mogu sa desnom rukom, evo pratim ovaj thread i pokusavam da se naviknem, a nikako da mi uspe. K'o da drzim lopatu, a ne mis... Meni izgleda desna strana mozga je nikakva :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari