Evo i ja da se ukljucim, nisam ceo thread citao, ali cu ipak nesto da napisem:
1. Kupio sam Geniusa JEDNOM, onog Netscroll+Traveller, to je bio najbolji u tom trenutku u prodavnici gde sam kupovao, a i jako mi se svideo, morate priznati da lepo izgleda. Posle mesec dana koriscenja (bez garancije naravno) poceo je da se baca, strelica pocne polako sama da seta, pomerim ga za mm a on leti po ekranu... Oni kojima se desava znaju o cemu pricam. Sada isti taj mis stoji na ormanu i skuplja prasinu, pokusavao sam da ga "ozivim" raznim podlogama, ali dzaba. Sada smo u prodavnici uzeli onaj Superior, ubedljivo najudobniji i najlepsi mis koji sam ja koristio, radio je super mesec dana, taman sam mislio "evo, popravio se ovaj Genius" kad ono danas.... Ista stvar. Jednostavno, Genius je takav, tu nema sta da se prica.
2. Sto se tice garancije na miseve: Prijatelj je kupio Trust-ovog kuglicnog misa pre par meseci za 266 dinara i dobio 2 godine garancije za njega. I sad taj mis radi besprekorno, nema gresaka, nema preskakanja itd. Cudni su ti misevi...
3. Ja sam, posle par probanih, kupio sebi Logitech Pilot Optical Mouse, po meni jedan od "elegantnijih", ne da sam prezadovoljan, nego nema sanse da ga menjam, a nema sanse ni da crkne, barem po do sada pokazanom. Od pocetka oktobra ga imam, svaki dan po 4-5-6 sati za racunarom, non-stop mis u ruci, na podlozi od 35 dinara, ma nema greske...
Nego Bane, ti rece nesto za periferije, koliko se secam, monitor u koji gledas mora da bude... Isto kao i zvucnici koje slusas... A imas Ozaki??? Mislim, imao sam 5 razlicitih komada u prodavnici, jedva sam cekao da ih se otarasim kako su grozno svirali. I onaj Neo od 18E je bolje radio... Ispravi me ako gresim, ali mislim da sam kod tebe video na slici da imas Ozakija... Tamo u threadu o sobama...