Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav, trenutno imam Logitech G300 i poceo je da zeza levi klik. Potreban mi je neki solidan mis do 20 eura, ponekad neka igrica ali uglavnom surfing
Pozdrav, trenutno imam Logitech G300 i poceo je da zeza levi klik. Potreban mi je neki solidan mis do 20 eura, ponekad neka igrica ali uglavnom surfing
REDRAGON Centrophorus M601 ili REDRAGON Nemeanlion M602, za cenu koju se prodaju nude dosta. Prvi je full plastican (ali jaka plastika) dok ti je drugi gumiran. Inace sto se tice ostalih karakteristika su jako slicni.
Ja koristim ovaj Jetion kada nosim laptop umesto Razer Naga i Copperhead miseva. Vrlo je udoban, bio mi je main mis jedno godinu i nesto dana dok nisam nabavio Razer-e, ne cuvam ga pa i dalje radi bez ikakvih problema. Svetli plavo, dosta manje napadno nego moj Copperhead i ima DPI dugme sa podesavanjima od 800, 1200, 1600 i 2400DPI. Najbolje od svega, mis kosta svega 800 dinara.
Pored njega mogu i da preporucim A4 Tech X-718BK iz stare serije A4 Tech X-7 miseva. Slicno kao i Jetion ima DPI dugme sa podesavanjima od 800. 1200, 1600, 2400 i 3200 DPI. Sluzio mi je dosta godina dok ga nisam izgubio.