Šta je novo?

Mirror's Edge

Vidis da originalno nije isplativo tako da su sanse minimalne.

Nemam pojma, prodali su Mirorrs u preko 2 miliona primeraka, ako im to nije isplativo, ne znam onda sta hoce. Ipak, neki instinkt mi kaze da ce da se procuje o razvoju posle izlaska Battlefielda zbog kojeg je na "cekanju", tj. otkazan. :)

Meni je Mirror's Edge bio takvo osvezenje da ne mogu da opisem. Level dizajn, upotrebljene boje, gameplay igre sve mi se itekako dopalo.
Da sam milijarder sigurno bih dao bih Dice-u 100 miliona (mada im je verovatno dovoljno izmedju 20-50) da naprave igru

Ma najbolje da za izradu igre treba toliko. Ni meni nije jasno koliko bi oni to da prodaju?!?
Ako sa 2 miliona kopija nisu zadovoljni onda cela industrija posluje sa minusom jer retko sta se proda vise.

Velika steta ako ne bude nastavka :(. Inace bas sam skoro razmisljao kad ce drugi dio i da li ce ga uopste biti... Dva puta sam odigrao ovaj prvi i bukvalno kompletna igra je originalna i nesto sasvim novo u igrackom svijetu. Opet nadam se da je ovo samo privremena odluka i da cemo ipak igrati ME2 :).

Ma najbolje da za izradu igre treba toliko. Ni meni nije jasno koliko bi oni to da prodaju?!?
Ako sa 2 miliona kopija nisu zadovoljni onda cela industrija posluje sa minusom jer retko sta se proda vise.

Ti ne znas da je za GTA IV trebalo 100 miliona dolara da se napravi? To ukljucuje plate svih dizajnera, marketing, voice acting..........
Prvoklasni FPS-ovi kostaju oko 50 miliona, mislim da sam procitao negde
Problem je izgleda sto Electronic Arts-u (koji je izdavac) se ne isplati jer njihove druge igre donose prodaju u tirazima od 5 miliona i vise. Tipa Mass Effect, Crysis, Madden NFL, NFS, Dead Space, Battlefield, Sims, Dragon Age.

Poslednja izmena:
Prodali 2 miliona primeraka i nisu zadovoljni. Ističu probleme sa learning curve, težinom igranja i naracijom!? Ejjj. Sve sto ovu igru čini odličnom. Čini mi se da pojedini ljudi u upravnim odborima veze nemaju o igrama i tržištu.

Prodali 2 miliona primeraka i nisu zadovoljni. Ističu probleme sa learning curve, težinom igranja i naracijom!? Ejjj. Sve sto ovu igru čini odličnom. Čini mi se da pojedini ljudi u upravnim odborima veze nemaju o igrama i tržištu.

Naravno da nemaju veze. Njih zanima cist profit i nista drugo, sto je logicno

Vrh Dno