Šta je novo?

Mirror's Edge

^usporenje moze da se upali tad,ali ne znam u kom trenutku treba pritisnuti, ja znam da sam ja drnao dugme ko lud i da je usporio.

Poslednja izmena:
Smoriste ko babe sa PhysX :D
Elem ima li ovde coveka koji je posle instalacije patcha doziveo problem kao ja (igra ni ne stigne do glavnog menija vec odma izbaci na desktop). Patch sam morao da instaliram zato sto mi u 4 chapteru devojce trci ko puz, a bas sam zapeo da predjem igru.
Inace ponosni sam vlasnik 780g ploce i volim ATI i briga me za PhysX kad mi igre nisu glavno merilo svega vec kolicina Dinkica u novcaniku!

Heh, tako nešto se desilo i meni posle instalacije patcha, probaj igru da pokreneš u nekom od compability modova, meni je npr. proradilo u "Windows NT 4.0 (Service 5)" modu :trust::d

Evo malo zanimljivih HQ screenova, mog printscreen-a delo :) oni koji nisu igrali igru da vide kako izgleda igra sa najvisim mogucjim podesavanjima:

Poslednja izmena:
Chapte 7, boss je mnogo jak. Mucim se sa njim ceo dan i jos uvek ga nisam savladao.Mora da ima jos neka fora osim desnog klika. Mislim, to su milisekunde kada treba stisnusti desni klik.

Chapte 7, boss je mnogo jak. Mucim se sa njim ceo dan i jos uvek ga nisam savladao.Mora da ima jos neka fora osim desnog klika. Mislim, to su milisekunde kada treba stisnusti desni klik.

Evo malo pomoci:

Potrebno je samo kontrirati sa udarcima. Kad krene sa visokom nogom, treba na nju cucanj pa udarac (napred + low + udarac) kad krene na tebe pistoljem ili necim drugim udarati je pesnicama, jedino treba paziti da posle treceg udarca pesnicom ce uhvatiti Faith i udariti je glavom. Posle dovoljno kontri boss ce se zateturati i tu treba pritisnuti taster za razoruzavanje (treba jako obratiti paznju kad se oruzije zacrveni, ima jako malo vremena) kada ce krenuti cut scena pa potom i jedna jurnjava kroz brod.

Mala napomena, ovo nije jedini okrsaj sa ovim bossom, bice jos jedan isti malo kasnije.

Poslednja izmena:
Evo malo pomoci:

Potrebno je samo kontrirati sa udarcima. Kad krene sa visokom nogom, treba na nju cucanj pa udarac (napred + low + udarac) kad krene na tebe pistoljem ili necim drugim udarati je pesnicama, jedino treba paziti da posle treceg udarca pesnicom ce uhvatiti Faith i udariti je glavom. Posle dovoljno kontri boss ce se zateturati i tu treba pritisnuti taster za razoruzavanje (treba jako obratiti paznju kad se oruzije zacrveni, ima jako malo vremena) kada ce krenuti cut scena pa potom i jedna jurnjava kroz brod.

Mala napomena, ovo nije jedini okrsaj sa ovim bossom, bice jos jedan isti malo kasnije.

Al me utesi,:( .

Zena je pocela da mi igra ovu igru i mogu reci da je odusevljena. Vrlo je brzo usla u stos. Dopada joj se jer je slicna Stolen-u i moze da je igra iz prvog zenskog lica.

Medjutim jedva je cekala ponedeljak da me otera na posao i da igra na miru. Medjutim desilo se nesto nepredvidjeno. I sad ja evo prenosim to nepredvidjeno.

U Chapter-u 3 - HEAT u delu gde na ekranu dole desno pise Ryden Park 12:08 PM igrica uspori. Odnosno ne odmah. Posto skoci s jedne na drugu zgradu sve se uzasno uspori. Nemoguce je skakati u trku. U mestu da, ali u trku ne. Nikako da se pomakne odatle. Moze da se krece, ali neverovatno sporo. Da li je to neki bag ili slicno nesto? Ili treba nesto drugacije da se odradi?

Hvala i pozdrav

Dobro jutro Kolumbo.

NHF patrola ali zadnjih 7 strana je posvećeno upravo tom problemu, zar je teško malo prelistati i naći odgovor...

Poslednja izmena:
Jel se nekome desilo da mu bude muka, posle nekog vremena skakutanja po krovovima?

^^ Prošla su ta vremena, vremenom istreniraš mozak na tu lošu percepciju 3D prostora, ali se jako dobro sećam kakvu sam mučninu imao (malo je falilo da zalegnem na WC šolju) kad sam prvi put igrao 3D wolfenstein. :)

Ja imam ovu igru i stigao sam do treceg chaptera i kada bas zelim da ona preskoci igra uspori vidi se po senci da trci ali nece da skoci napred inace sve ostalo radi redovno(udara sakce ulevo i udesno) ali ne zeli da preskoci.Da li je neko stigao do ovde pa da li je to greska u igri ili je samo neko usporenje kako bi to uspeo preskociti.(Ako je greska u igri da li mi neko moze dati sajt gde mogu da skinem repair ali da to nije torrent?) Hvala!

OMG,ja ne znam da li je vama IQ slaba strana ili ste stvarno toliko lenji,KO IMA PROBLEMA SA USPORENJEM NEKA PRELISTA PRETHODNE STRANE NACJI CJE RESENJE.

^^ Prošla su ta vremena, vremenom istreniraš mozak na tu lošu percepciju 3D prostora, ali se jako dobro sećam kakvu sam mučninu imao (malo je falilo da zalegnem na WC šolju) kad sam prvi put igrao 3D wolfenstein. :)

O boze.

Moderatori ajde stavite u sticky resenje za Mirror's Edge usporavanje,
smanjice se broj postova duplo :D

Kako bi isla na ovoj mojoj konfi u potpisu ??

Poslednja izmena:
OMG,ja ne znam da li je vama IQ slaba strana ili ste stvarno toliko lenji,KO IMA PROBLEMA SA USPORENJEM NEKA PRELISTA PRETHODNE STRANE NACJI CJE RESENJE.

Ja listam i pitah specificno za moj prob (pretpostavljam da je do kreka) jer igra radi sa "lekom" koji se nalazi na ISO-u, ali mi uspori na 3cem chapteru, a posle update radi mi CTD nakon introa, a compatibility podesavanje ne resava slucaj :mad:

Nije valjda da niko ovo ne igra na 780g integrusi????

Poslednja izmena:
Jel se nekome desilo da mu bude muka, posle nekog vremena skakutanja po krovovima?

Znaci da si preterao u kontinuitetu igranja.

Zavrsio sam igru.
Nije losa, ali daleko od toga da je fenomenalna, kao sto su je najavljivali.
Igra je posvecenja jumperima.

Imas resenje u temi. Google je prijatelj, skini patch i fix!

ja sam dosao do 3 chaptera, i pojavila se neka usporenja :( :( sta sad?

:d

Zavrsio sam igru, svidja mi se, ali je kratka. Nekako sam mislio da neki preteruju kad rekose da je jako kratka jer sam bio stigao do 4 chaptera dosta sporo, ali ostatak sam presao za 3-4h otprilike. Nisam koristio runner vision pa je bilo malo trial and error i istrazivanja na nekim delovima, ali uglavnom su sve prepreke linearne i predvidive. Igra je dobra, vredi je makar probati, napokon nesto originalno i vanserijsko. Nivoi su odlicno "izrezirani" i poneke scene podsecaju na filmske momente, a postignute su jednostavno dobrim tajmingom i spawnovanjem protivnika. Sto se grafike tice odlicna je samo su na nekim mestima preterali sa bloomom, doduse ovo je subjektivno. Physx efekti su jeftina sminka i nije neophodna za dobar dozivljaj, atijevci ne ocajavajte nista ne propustate. Soundtrack se odlicno uklapa u atmosferu i jedan je od retkih koji sam skinuo nakon predjene igre.

@G skini 1.01 patch i odgovarajuci lek
EDIT: tek sam sad provalio onaj kez na kraju poruke :p

Poslednja izmena:
Daj devojci da dodje do daha, uspori malo :-devil-:.

Ja je zavrsih, super je, nekako osvezavajuca, ubacuje, i kraj je odlican. Preporuka !!!

Preso. Sta znam... Svidja mi se, manje vise.

Nazad
Vrh Dno