Šta je novo?

Mirror's Edge

Poslednja izmena:
Probacu na tast+mish, mozda je lakse...
eto odgovora:D,bez ljutnje ali ja se divim vama mazohistima koji mozete ovako nesto da igrate preko gamepada,igrah mirror edge na ps3 neko vreme ali to nije to,mnogo 'ebade oko kontrola,na kompu je mnogooo lakse,ovo stvarno nije konzola vs. pc flame ali stvarno me cudi da ovako dobar port igraju na gamepadu :trust:

oce taj patch da radi i sa "steroidima" ;) ali kilavo :) i dalje puca povremeno ako je physx na on (i na 'vidiji i na atiju koliko vidim)

Za sad ne mere da radi kako treba bez originala nikako...patch resava probleme sa zamrzavanjem (kad je physx na ON), a probleme prave neke druge stvari.
Ne bih vise o tome, posto je bilo brisanja postova i necu da se igram sa strpljenjem modova:)

Poslednja izmena:
Jesi li instalirao patch?Izbacen je upravo zbog "smrzavanja" na pojedinim konfiguracijama (ovo vazi za one koji imaju original naravno).

http://www.nzone.com/object/nzone_mirrorsedge_home.html

patch patchuje exe fajl. A znamo svi kakav exe fajl mi koristimo ;) Tako da se ne morate cimati sa patchom.

@Mistix:

pa igram preko gamepada jel ga imam, a delovalo mi je da je igra zamisljena za njega. TR underworld je recimo super bio sa gamepadom, mnogo lakse nego na tast+mish. A i tutorijal je za gamepad.
Sto se tast+ mish tice - ne radi (za sada) tj. skok je samo skok, nece da radi pentranja, hvatanja i nista vise, samo moze da skoci i to je to. Isto to i cucanj radi. Ne moze da uradi slide ispod objekata. Sad cu da probam pod vistom.

Poslednja izmena:
^meni te komande rade najnormalnije (mislim, dok igra ne ode u freeeeze:D)...probaj da diskonektujes gamepad pa pokusaj onda.

Meni sve te komande rade i sa ukljucenim gamepad-om.

evo u visti 64 i meni sad rade :S: A zasto pod XP-om nece? To niko ne zna...

E vidis, zbog takvih sitnica sam se zadrzao na Visti :) Tamo gde je na XP nesto skripalo, nesto nedostajalo, ili se mucio s podesavanjem, glista to sama naredi kako treba:D

U tom tvom konkretnom slucaju, mozda je presudila bolja podrska viste za ...igre i igracke periferije:) Jeste da ovim postom mogu sebe i ovu temu da osudim na tonu antivista postova, ali eto...nije djubre od OS-a kakvom je vecina smatra.

Poslednja izmena:
Dijalozi u igri se skoro i necuju ima li jos neko takvih zezancija? kao da zvuk nesto ne radi kako treba ali znaci samo kod tih dijaloga
inace igra je extra ali steta sto se nema neka nvidia graficka pa da se ukljuci onaj PhysX ima li tu neka resenja za nas sa ATI-jem ili nista?

Dijalozi u igri se skoro i necuju ima li jos neko takvih zezancija? kao da zvuk nesto ne radi kako treba ali znaci samo kod tih dijaloga
inace igra je extra ali steta sto se nema neka nvidia graficka pa da se ukljuci onaj PhysX ima li tu neka resenja za nas sa ATI-jem ili nista?

Probaj sa zvukom podesenim na software u meniju...to mi trenutno jedino pada na pamet (pored update drajvera za zvuk).

Inace igra se moze i dodatno nabudziti kroz .ini fajl:) Senke pogotovo.A imade i DX10=TRUE :D

No, to ce da saceka dok ne prodje smrzavanje:p

Meni smrzava, sve bez problewma i onda dosao do dela gde prosto smrzne kad-tad. Vratio sve na default (ceo sistem) ista stvar.

Inace igra se moze i dodatno nabudziti kroz .ini fajl:) Senke pogotovo.A imade i DX10=TRUE :D

No, to ce da saceka dok ne prodje smrzavanje:p

probah, ne videh nikakav dobitak (well, sem brzeg crash-ovanja :)) ugasih :wall:
ako iskopas nesto postuj ;)

CooLa stigao, i pre diskusije o igri naglasicu jednu stvar:

Svako dalje pominjanje: lekica, narodnog melema, steroida, i nekog drugog sinonima (eufemizma?) za crack ce biti najstrozije sankcionisano. Tj. 4 poena za post u kome se spominje crack + jos 2 ista takva gratis. (Ukupno 12 poena - Kome ne smeta ban na 7 dana nek nastavi). U temama koje se bave igrama koje su izasle u poslednje vreme preko 30% postova je izbrisano, samo zbog lenjosti. Imate GCW forume i druge slicnog tipa, gde se i mogu naci doticni steroidi, babini melemi, lekici, crackovi, kurje oci i slicno...

Sto se tice same igre, odusevila me je... Prvo me je odusevila optimizovanost (i kontrola i grafike). Konfa iz potpisa u 12x10 rezoluciji sa 4xAA i 8xAF i ukljucenim physXom baca 60+fps skoro uvek. Oce da stucne i uspori kad krenu da me salecu sa svih strana i da ubijaju jadne prozore :D. Meni je dosad samo dvaput iskocila na desktop, a presao sam dosta. Eeee, kako moze lepo da se dotera engine kad proizvodjac grafickih stane iza tebe :D!

Poslednja izmena:
probah, ne videh nikakav dobitak (well, sem brzeg crash-ovanja :)) ugasih :wall:
ako iskopas nesto postuj ;)

Sad radi kao sat:) (bar za ovih par nivoa sto sam pretrcao, da kucnem u drvo).

Budzio sam .ini fajl i pravio uporedne screenshotove, i u pravu si, nema razlike uopste.Btw, igra zaista forsira 16xAF kad su teksture na highest, tako da ne mora da se forsira iz drajvera.Cak su i AA modovi dobri i rade posao, najzad posle duzeg vremena igra koja ima normalan AA i koji radi bez dovijanja na razne nacine.
vSync je obavezan, igri bas smeta tearing:)

To je to, igra radi, i sto je najvaznije radi i izgleda odlicno, ostaje samo da se najzad uziva u istoj:D

Poslednja izmena:
CooLa stigao, i pre diskusije o igri naglasicu jednu stvar:

Svako dalje pominjanje: lekica, narodnog melema, steroida, i nekog drugog sinonima (eufemizma?) za crack ce biti najstrozije sankcionisano. Tj. 4 poena za post u kome se spominje crack + jos 2 ista takva gratis. (Ukupno 12 poena - Kome ne smeta ban na 7 dana nek nastavi). U temama koje se bave igrama koje su izasle u poslednje vreme preko 30% postova je izbrisano, samo zbog lenjosti. Imate GCW forume i druge slicnog tipa, gde se i mogu naci doticni steroidi, babini melemi, lekici, crackovi, kurje oci i slicno...

Sto se tice same igre, odusevila me je... Prvo me je odusevila optimizovanost (i kontrola i grafike). Konfa iz potpisa u 12x10 rezoluciji sa 4xAA i 8xAF i ukljucenim physXom baca 60+fps skoro uvek. Oce da stucne i uspori kad krenu da me salecu sa svih strana i da ubijaju jadne prozore :D. Meni je dosad samo dvaput iskocila na desktop, a presao sam dosta. Eeee, kako moze lepo da se dotera engine kad proizvodjac grafickih stane iza tebe :D!

Covek, to oko lekova si ti izmislio. Nigde ne pise u pravilima da se ne smeju pominjati lekovi. Jasno je napisano u pravilima sta sme, a sta ne. ;) To sto se zna da je "to-to" - to je druga stvar, ali dokle god se direktno ne diskutuje o pirateriji krekovima itd. ne vidim problem niti pravilo koje zabranjuje da ja napisem "u apoteci ima lek" :type:

Ni ja se nesto ne secam da su moderatori branili diskusije o medicini dok su u nekim normalnim granicama, cak su i sami ucestvovali u njima :)

Poslednja izmena:
Sa Ati karticom, ni posle pecha nece da radi normalno ako se ukljuci physics. Odmah kad dodje zandarmerija i pucanje, padne FPS i postaje totalno neigriv. Bez physicsa radi odlicno.

Pa ne moze physx na ATi karticama...tada fiziku racuna procesor i cim dodje do tih delova i krenu ti efekti, FPS trokira...

mirrorsedge2009-01-161ukwk.jpg

mirrorsedge2009-01-161elb5.jpg

Poslednja izmena:
Jel uopste radi ova igra sa ATI karticama? Kod mene nece, da ne objasnjavam sto jer sam vec kaznjen jer me je neki pametni clan ovog foruma prijavio, kao da ima neke koristi od toga? Al dobro, srpska posla.

Evo da javim da sam nekako ne znam kako(mada hvala svima koji su mi se javili i pomogli) sredio igru,sada sve radi super i physx bug vise ne postoji, ostaje mi samo da se zavalim i da je predjem,posto necju stajati:)

Probo Igru perfektna je bas mi se svidja ,radi fantasticno na 1280x1024 ,4xAA, sve na highest + fizika :d:d

Poslednja izmena:
Evo da javim da sam nekako ne znam kako(mada hvala svima koji su mi se javili i pomogli) sredio igru,sada sve radi super i physx bug vise ne postoji, ostaje mi samo da se zavalim i da je predjem,posto necju stajati:)

Trci Lola trci, al' ubagovaces se na nekim delovima i pasces jako :D

Definitivno je igra za pamcenje, i po gameplayu i vizuelnom smeku...mada je za neke jos jedan jelte, genericki naslov:D

igara za pamcenje ima mnogo ;)
ovo jeste super prvih 20 minuta a onda jos 5 sati isto to i kraj :smash: *** kings bounty npr. mogu da igram kad'god hoces dok ovo necu ponovo igrati sigurno :)
naravno nvidia userima je sigurno u samom startu bolja jedno 50% vise :p

Nazad
Vrh Dno