Šta je novo?

Mirror's Edge 2

Nije strašno sačekati jos malo...

Sent from my D6603

Obrnuo malo betu danas, klasičan nastavak keca.Mocan osećaj vratiti se u ulozi Faith ☺

Sent from my D6603

Isprobao sam i ja danas malo betu. Nekako mi sve deluje vestacki i sterilno. Iskreno, nikada nisam ni bio neki veliki fan prvog dela iako sam ga presao davnih dana, ali ovde ne vidim neki smisao. Mozda se omatorilo? :)

aha hvala, nemam karticu mogu se slikati :D kontam da ce biti open beta posle, uvek tako bude :D

Ja probao na PS4. 60FPS ali kontrole su strašno neprecizne, kao da ima neki lag kad stisneš i kad prihvati. Vidim da je i kec imao sličan problem na konzolama. Takođe, ovo je prva igra na PS4 koja mi je krešovala nekoliko puta. Prvi put da vidim tako nešto na konzoli :D

Btw totalno mi je nezanimljivo ovo što sam probao. Baš im hvala na kodu, ne znam ni kad sam se prijavio.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Milu li im majcicu pa ovo je cist port. Ne da ne mogu da izmenim kontrole, nego ne znam ni sta je sta. Najbolje sto mogu je da gledam sliku kontrolera sa svojim dugmicima pa da nagadjam gde su sta stavili.
Ni prethodni deo nisam igrao na kontroleru jer je brzo okretanje bilo nemoguce.

Ijao bre. Neka iskoriste to vreme sto su produzili pa da odrade sve kako treba. Mada, makar ispeglali sve, i dalje se radi o portu. Vise ne mogu ni da lazu suprotno.

Slazem se, prosek.Mada fino je vratiti se u ulozi Faith.

Sent from my D6603

Igram na HAYPEEERRRR :D detaljima, pa da li su oni normalni sa ovim nazivima za grafiku :D

Nije toliko loša, koliko su je napljuvali :d Ne verujem da ću imati snage da završim do kraja, ali je okej da se malo trčkara.

Meni bas lepo radi na mom APU. Full hd sve na low, al opet lepo izgleda
Koji FOV preporucujete?

Poslednja izmena:
Radeon 7870 sve na hyper, skoro stalno 50+fps, fino radi igra. Meni fov 105..

Boro nije valjda da igras ovo ******? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Igea je prelepa i odlicna odusevljavaju me pokreti i akcija stvarno sam oduaevljen. Grafika je prelepa. Sta reci odlicna igra.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Vidim da se nekima ne svidja ali meni je bas prinala ova promena. Tek treba da je igram samo sam je pola sata igrao tek imam da je igram.
Odigrajte je kakda je dz :)

Po tvom oduševljenju mi se čini da nisi igrao prvi deo? Dvojka je skoro pa kopirani prvi deo samo sa drugim questovima, vise mp friendly i više detalja. Što mu dođe kao veliki DLC prvog dela.
Ja je odigrao kada je izašla i posle nekog vremena prekinuo na pola jer me je smorila.Koliko sam se nekada oduševio prvim delom i čekao nastavak, toliko sam se smorio sa edge-om. Stari se valjda...

Sent from my D6603

Po tvom oduševljenju mi se čini da nisi igrao prvi deo? Dvojka je skoro pa kopirani prvi deo samo sa drugim questovima, vise mp friendly i više detalja. Što mu dođe kao veliki DLC prvog dela.
Ja je odigrao kada je izašla i posle nekog vremena prekinuo na pola jer me je smorila.Koliko sam se nekada oduševio prvim delom i čekao nastavak, toliko sam se smorio sa edge-om. Stari se valjda...

Sent from my D6603
Bas tako nisam igrao prvi deo.
Zanimljiv mi je trcanje skakanje itd :)

2x ovoga je previse za ovaj univerzum.

Izgleda da vam se uopste ne svidja igra [emoji2] [emoji26]

ako se tebi dopada, ne vidim zašto uopšte ulaziš u raspravu :)

zar je poenta da se svi složimo oko toga šta je dobro a šta ne? pa devedeset posto modernih igara koje važe za "sjajne" sam instalirao, odigrao to jedno veče koliko me je držalo i nikada ih više nisam učitao. i to ne znači ni da ja imam posebno prefinjen ukus, niti da ga uopšte nemam. jednostavno, ukus je nešto o čemu ne vredi raspravljati, a igra te, kao i svaka druga vrsta zabave (a bogami i umetnosti) ili pokupi ili promaši.

ali ljudi vole da nameću svoje mišljenje jer eto, složilo im se u glavi da je tako i ti sad moraš to da skapiraš, inače si degen :))))

ma idi...

Igaram ja keca da se razumemo...ne svidja mi se ali igram.
Krenem pa mi se smuci, odmorim neko vreme, ponovo krenem...kad ono isto ali istrajavam.

Prvi deo mi je bio waauu kad se pojavio, nesto novo... A ovo sad, evo ga stoji na hardu, odigrao nekih sat i batalio... Vrato se Witcheru, sve iznova da rokam

Igaram ja keca da se razumemo...ne svidja mi se ali igram.
Krenem pa mi se smuci, odmorim neko vreme, ponovo krenem...kad ono isto ali istrajavam.

Tako i ja Doom novi, nzm zasto ali sve mi nekako monotono i brzo dosadi, na kraju obrisao. Necu da teram sebe na nesto sto mi se jasno ne svidja.

Nazad
Vrh Dno