Stormbringer_bg
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.09.2000
- Poena
- 815
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
- Matična ploča
- Asus B550 TUF Gaming Plus
- RAM
- Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
- GPU
- ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
- Storage
- Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
- Zvuk
- Integralac
- PSU
- Cooler Master V750 gold
- Kućište
- Thermaltake Urban T31
- Monitor
- HP Envy 27'' 4K
- Miš & tastatura
- Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
- Mobilni telefon
- Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
- Pristup internetu
- Optički internet
Elem ovako, imam 2 harda, od 500 GB i 700 GB, i svaki je podeljen na po 3 particije:
500 GB - C: 60 GB, D: 210 GB i E: 210 GB
700 GB - H: 60 GB, I: 330 GB i M: 340 GB
Posto mi particija E sluzi za skupljanje kojekakvih stvari koje ne bih zeleo da izgubim, nosio sam se mislju da vas pitam da li mozda postoji neki program za mirror particija, gde bih zeleo da particiju E mirror-ujem na particiju I. Znaci, taj program bi trebalo da bude rezidentan, i svaku moju akciju na particiji E kao sto je brisanje, kopiranje, menjanje u realnom vremenu isprati na particiji I (eventualno moze i suprotno, sa I na E). Eventualno moze i predlog nekog programa koji par puta dnevno proveri da li je nesto menjano na E, i onda to da isprati na I.
Moja ploca ne podrzava raid, nemam 2 ista harda, niti mi se kupuju, kao ni raid kontroler
nemam potrebu za kompletnim mirror-om, tako da nemojte da mi pisete takve predloge. OS je Vista.
Da li nesto takvo postoji, da li je neko koristio i kako se pokazao u praksi? Da li je potrebno da particije imaju jednak kapacitet?
500 GB - C: 60 GB, D: 210 GB i E: 210 GB
700 GB - H: 60 GB, I: 330 GB i M: 340 GB
Posto mi particija E sluzi za skupljanje kojekakvih stvari koje ne bih zeleo da izgubim, nosio sam se mislju da vas pitam da li mozda postoji neki program za mirror particija, gde bih zeleo da particiju E mirror-ujem na particiju I. Znaci, taj program bi trebalo da bude rezidentan, i svaku moju akciju na particiji E kao sto je brisanje, kopiranje, menjanje u realnom vremenu isprati na particiji I (eventualno moze i suprotno, sa I na E). Eventualno moze i predlog nekog programa koji par puta dnevno proveri da li je nesto menjano na E, i onda to da isprati na I.
Moja ploca ne podrzava raid, nemam 2 ista harda, niti mi se kupuju, kao ni raid kontroler
Da li nesto takvo postoji, da li je neko koristio i kako se pokazao u praksi? Da li je potrebno da particije imaju jednak kapacitet?