Šta je novo?

"Mirotvorac"

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igra ili politika

E stvarno ... sta je " patriota " ovde ... ccccc

A ne smeta vam da przite po Iracanima i kinezima i ostaloj " teroristickoj " udruzi ... cccccc

Stvarno smo ,) cela prica oko BF2 je sumnjive prirode i o americkoj nadmoci ... i to je OK... al kad treba " svoju guzicu " podmetnuti u igru ... onda je druga prica ...

Predlazem ovim " patriotama " - prepoznace se - da naprave sami MOD o Kosovu gde mi Srbi " kao " przimo Albance pa cemoto igrati do tada il igraj il pljuni pa ostavi :eyebrows:

Opet nas pominju...

Evo exit splash screenu demoa Joint Task Force, dalje nema sta da komentarisem, em su prikazali nas tenk, em su nas naveli na listu realnih svetskih lokacija... ovde cemo definitivno biti bad guys.

Prilozi

• untitled.webp
    untitled.webp
    133.8 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
mLaki je napisao(la):
Evo exit splash screenu demoa Joint Task Force, dalje nema sta da komentarisem, em su prikazali nas tenk, em su nas naveli na listu realnih svetskih lokacija... ovde cemo definitivno biti bad guys.

Dok god oni daju mogućnost igranja sa 'bad guys-ima' nema frke 😉 .

Ko još igra sa Amerima u C&C? :-devil-:

Oni ocigledno mesaju Srbiju i Sibir,kad god vidim "nasu" mapu,ono neki sneg i led.Tako ce i u bf2142 mapa Belgrade biti sa ledenim zidom.

fortes je napisao(la):
Oni ocigledno mesaju Srbiju i Sibir,kad god vidim "nasu" mapu,ono neki sneg i led.Tako ce i u bf2142 mapa Belgrade biti sa ledenim zidom.

Imas adresu sajta. Ljudi imaju forum. Mozes im to tamo reci, mozda ce poslusati.

Ako mislis da znas bolje mozes i sam probati da napravis. Svako od nas bi voleo da vidi dobru igru sa nasom tematikom sa ispravnim cinjenicama.

jorgovan je napisao(la):
Imas adresu sajta. Ljudi imaju forum. Mozes im to tamo reci, mozda ce poslusati.

Ako mislis da znas bolje mozes i sam probati da napravis. Svako od nas bi voleo da vidi dobru igru sa nasom tematikom sa ispravnim cinjenicama.
Ma opusti se bre.Samo kazem da forsiraju zimsko vreme,valjda im je to prva asocijacija na istocnu evropu.A da im objasnjavam da jugoistok nije isto sto i istok cisto me zabole,kao i sto bi njih bolelo za moje objasnjenje.

Hmmm ako taj mod bude imao multiplayer (a oce) oce li igraci koji budu "nasi" moci da pored oruzja i bombi kupe i sanduk piva?

Mislim...bfffff
Kad naprave heroja u doti "marko the prince" cija je ultimate da dobija 100/150/200 golda na 5 minuta (kamata) onda cu se potresti.

fortes je napisao(la):
pa zna da bude snega u Srbiji, ponekad :d

Nazad
Vrh Dno