Šta je novo?

Miro vs Genius

• Začetnik teme Začetnik teme aegis1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aegis1

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2002
Poena
619
Nesto nisma video da se ovde spominju Pinnacle(miro) tuneri, jel to zato sto su suvise dobri pa niko nista ne pita, ili zato sto su suvise losi pa ih niko i ne kupuje? Sta mislite o Genius Video Wonder Pro III? Mislim kakva su vasa iskustva po pitanju slike, zvuka snimanja, koriscenja softvera i daljinskog? Isto pitanje i za Pinnacle kartice ako neko koristi(mada sam se nesto namerio na ovu Genius)

Ipak je ono prvo sto si rekao.Stvarno su im dobre kartice.Tu nema pogovora.Imam je vec 3 godine, ima odlican tv prijem, a i capture radi odlicno.
Moja preporuka- PINNACLE!!!

Stvarno nemam informaciju o njemu.
Iskreno ne verujem Genius-ovim proizvodima uopste. 😀
Pozdrav!

A zbog cega? Nekad su bili jako fina kompanija (jes za miseve)

U pravu si - nekada.Sto bi uzimao njihovu karticu,kada prave sve i svasta.Miro pravi i profi uredjaje i kvalitet je na njihovoj strani.
Ne kazem da nema i drugih dobrih, ali Genius u predjenju sa Pinnacle-om nema sta da trazi. 😀

A sta je sa Terratec karticama? Jel neko ima iskustva sa njima?
Planiram da kupim i sound karticu i TV karticu, prilicno su skupe i trebale bi da budu kvalitetne, a nisu ni "made in china, thaiwan......" vec cini mi se "made in germany"!

Genius je generalno odlican

Genius WPII je bila izvanredna kartica, sa izvanrednom opremom. Ko je imao u rukama i video kako radi, zna o cemu pricam.
WPIII je mozda jedna od poslednjih na trzistu sa analognim tjunerom, izuzetnog prijema i slike. Jedino daljinac prati moderne trendove - minimatik velicine daljinca za auto-alarme 😛
Problem je softver i prateci drajveri koji su totalni shit. ALI BAS TOTALNI. Zato uz Fly2000 i genericke drajvere za Philips 7134 funkcionise fantasticno, odlican teletext, jako brza.
Kad se lepo podesi pre bih rekao da Pinakle nema sta da trazi pored Genius-a.

Poslednja izmena:
E hvala to za Genius.Pitao sam jer ne moram da kupim najbolju karticu,al nebi bash ni da kupim neki sh*t.Sto se tice toga imam kablovski pa ne verujem da moze da bude los prijem, ali to sto si rekao za drajvere pojasni mi malo.Sta ti znaci 'totalni sh*t',jel nece da se instaliraju, ne mozes da gledas TV,ili sta?Drugo, sta si mislio sa tim drugim drajverima s kojima radi lepo,od koje su to kartice drajveri, gde ima da se skinu itd? Pitam te detaljno jer za TV tunere sam totalni laik, nikad nisam instalirao nijedan.BTW, video sam daljinac....

Drajveri shit: pokrenes aplikaciju i prvo ti setuje desktop refresh na 60HZ a posle nekog vremena i ublokira.
Drajvere za philips chip sam nasao na nekom od stranih foruma, guglovanjem.
Fly2000...pa moras ga naci tamo gde se inace nalazi 😀
Nemam sada vremena da ti detaljnije objasnjavam, od ponedeljka ako se ne snadjes u medjuvremenu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno