Šta je novo?

MIRO Monitori

lolek

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
620
Provalio sam u jednoj firmi u YUBC, MIRO monitore po prihvatljivim cenama. Najjeftiniji 17 inchni model 1772 kosta oko 140 evra.

Na sve monitore daju 3 godine garanciju.

Da li neko ima iskustva sa ovim monitorima, jer se na netu vrlo malo o njima moze naci.

http://www.miro.de/html_uk/produkte/main_.php?brand=miro

Ja imam taj monitor koji te zanima, pretpostavljam da mislis na A17F95. Imam ga vec godinu dana, isto sam ga uzeo kod njih, i stvarno je odlican, pogotovu sto kada sam ga ja uzimao bio je u cenovnom rangu samsunga 753s (pretpostavljam da je i sada tako) koji je shit, a ovaj miro je koliko sam video u klasi dfx, a i malo je bolji od njih.
max rezolucija 1600x1200@75Hz, doduse na 17" je sve premalo, ali 1024 ili 1280 lepo radi.
Najbolja stvar je sto tamo kod njih mozes da probas monitor pre kupovine, imaju ih sve izlozene i prikacene na neke masine sa matrox g200 kartama, pogledas koji te interesuje, oni ga donesu, prikace i vidis da li ti odgovara. I naravno 3 godine garancije.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan, i mogu samo da ti ih preporucim.

ajde posaljite coveku ime firme i adresu na pm

LazyBoy je napisao(la):
A gde to ima da se kupi?

Ma Infograf bre u YUBC, a monitori nisu nista ekstra, vrede taman toliko koliko i kostaju. :beat:

Interesuje me sta je bolje uzeti, MIRO P1772 F ili samsung 753s?
cena im je ista, molim ako je neko video oba modela, neka napravi neko poredjenje
takodje ako neko ima iskustva sa tom firmom, pozitivna ili negativna, neka napise
pozdrav

MIRO

MK je napisao(la):
Interesuje me sta je bolje uzeti, MIRO P1772 F ili samsung 753s?
cena im je ista, molim ako je neko video oba modela, neka napravi neko poredjenje
takodje ako neko ima iskustva sa tom firmom, pozitivna ili negativna, neka napise
pozdrav

Uopste se ne bih dvoumio.

Miro i 3 godine garancije.

sve je receno

Ja cekam novu isporuku i malo jace modele, pa cu sigurno pazariti onaj sa NF cevkom

Nazad
Vrh Dno