Šta je novo?

"miris" svezeg kompa

thunderball

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2008
Poena
309
Od kada sam uzeo nov komp (2 nedelje), kada god je ukljucen ima odredjen "miris" nalik na mozda upaljac iz benzina ili neku pomadu koja mirise "gorko". (Apsolutno) sve radi savrseno i jedino taj "miris" me onespokojava.

Sta moze biti uzrok ovoga?

[Ako je ovo pitanje previse nestrucno za ovaj podforum, gde da ga postavim?]

Nema ništa lepše od toga :D

Meni doduše radi non stop pa se za samo 2-3 dana sve izluftira... Naravno, sve zavisi i šta kupiš, najjače mi je bilo kada sam napajanje uzeo pa dok je izduvalo sve :)

jeftina napajanja znaju bas da "mirisu"...
mada ko sto rece vule... ne gasi ga - izluftirace relativno brzo...

@thunderball
Ako imaš problema sa mirisom nove konfiguracije. Prosledi konfiguraciju nekom od članova bench-a nama nekako baš prija taj miris.

Taj miris nisam osetio od 2003 i JNC kucista i napajanja, (ako imas viska mirisa slobodno zapakuj u bocice)

Ništa slađe od mirisa novih kola i novog kompa :d

bilo je negde i da se naruce ti mirisi u obliku nekih isparivaca :)
negde sam video na nekom sajtu

Koje je napajanje u pitanju i koja mašina uopšte?

jeftina napajanja znaju bas da "mirisu"...
mada ko sto rece vule... ne gasi ga - izluftirace relativno brzo...

Ma znaju i ova "bolja", ja sam u skorije vreme sklopio nekoliko sa Chieftec 350/400W, kod sebe ubacio ovaj LC 550W, sva tri su mirisala baš fino :D

Najbolje je kad se kompletna nova mašina sklopi pa kad se sve lepo pomeša i onda to jedan dobar 120mm izduvni fan izbaci u sobu :)

A jel se neko zapitao koliko je taj miris zapravo zdrav? Tacnije, koliko je nezdrav?

***. ja mislim da se moj trenutni racunar luftirao mesec dana. Sreca, bilo je leto, tako da sam tokom noci ostavljao promaju, inace nije moglo da se sedi u sobi. Kuciste je bilo sveze napravljeno (na dekleraciji je pisao tacan datum, zaboravio sam tacno). Takoreci ce odmah iz firme doslo u Pakom, i to je tako smrdelo na lak... nemam reci.

Poslednja izmena:
Nezaboravite da su takav miris imale i slichice. Bar su imale dok sam ja bio klinac. Nekako mi je taj miris prijao i osecao sam se zadovljno. Ahh da, stari dobri miris "novog"

Nazad
Vrh Dno