Šta je novo?

Mirijevo, kablovski sbb

markoncic

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2004
Poena
319
Dakle,
danas je Sbb postavio opticki cvor u Jovanke Radakovic 31i, te svi koji se nalaze u toj blizini mogu od sledece nedelje da racunaju sa kablovskim internetom ( i naravno TV-om)

markoncic je napisao(la):
Dakle,
danas je Sbb postavio opticki cvor u Jovanke Radakovic 31i, te svi koji se nalaze u toj blizini mogu od sledece nedelje da racunaju sa kablovskim internetom ( i naravno TV-om)

Pa neide to kod SBB-a tako brzo. Bar 2 meseca.

To su stvarno lepe vesti. Ko bi rekao . . .

Sorry za offtopic, ali mozda ce ovo mirijevcima biti interesnatno, a to je da mi je ljubazna teta iz Sezama pre 2-3 dana rekla da centrala u mirijevu za ADSL samo sto nije gotova :) Cudna koincidencija zar ne? :trust:

deky je napisao(la):
Sorry za offtopic, ali mozda ce ovo mirijevcima biti interesnatno, a to je da mi je ljubazna teta iz Sezama pre 2-3 dana rekla da centrala u mirijevu za ADSL samo sto nije gotova :) Cudna koincidencija zar ne? :trust:

To "samo sto nije" se oteze vec godinu i po dana. Nadam se da je ovaj put zaista tako. :)

Inace slazem se sa tvojim zapazanjem...kada je prosle godine pusten ADSL SBB je u roku od marta do juna pokrio vecinu svojih lokacija kablovskim internetom.

Poslednja izmena:
Sta meni znači njihov optički link koji završava čak u Jovanke Radaković... zbog njihovog cable TV bih prešao odmah kod njih, net me ne zanima. Samo mi se čini da će proći večnost dok se oni ne rašire po celom Mirijevu i dođu ovde kod mene u Aleksandra Belića :d

da samo sto su seljaci iz ZezamPro-a tu informaciju dobili od mene...
toliko o njihovoj azurnosti...
bio sam u centrali nasoj dok je ekipa iz telekoma i jos neke kompanije
radila na opremi, sve je sredjeno, nova optika do centrale je
profunkcionisala jos u decembru tako da se sad samo ceka da kazu
"e sad moze"...

a za SBB... koliko znam tu u Dzovanke Radakovic nema PTT KDS-a tako da
su oni to preko karaburme verovatno vezali... ili nesto sa zvezdare...
ne verujem da ce SBB da ide bas u Mirijevo... pice su to, nemaju herca da rade paralelnu mrezu sa jos nekim...

Quadrifoglio je napisao(la):
... pice su to, nemaju herca da rade paralelnu mrezu sa jos nekim...

A koje mi to imamo druge kablovske operatere. Pa svi ostali su nažalost smešni u odnosu na SBB. O to što nemaju herca vidi se na Karaburmi gde deo po deo izbacuju IKOM.

Nazad
Vrh Dno