Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zadnji put sam upalio mirc pre nekih 5 godina i ne znam dal je jos uvek aktuelan, ali ako jeste, jel mogu ja (i kako) da negde napravim svoj kanal/sobu/stavec da tu mozu da dodje samo moje drustvo?
kucaj /msg chanserv help i /msg nickserv help, trebalo bi da ces naci tu sve sta te interesuje.
Da bi registrovao kanal moras imati registrovan nick. To se obicno radi komandom '/msg nickserv register pass email' (negde je potrebno, negde nije naznaciti email). Posle toga mozes da registrujes kanal komandom '/msg chanserv register #blablabla pass', ali prvo moras da udjes na kanal koji hoces da registrujes komandom /join #blablabla
Za pocetak dovoljno 🙂
Moze.
Registrujes kanal preko chanserva, postavis +k mod sa odredjenom sifrom i drugarima podelis istu. Posle ulazak na kanal ide /join #kanal sifra i kraj 🙂 Moze i sa +i (invite) i onda sam onaj koga pozoves (/invite nick) moze da udje.