Šta je novo?

Miranda IM

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
kako podesiti mirandu da preko icq-a mogu da primam i saljem fajlove? jednostavno nece uopste da krene

Imas u Options->Network opciju za Incoming Connections koju stikliras i stavis port neki koji imas forwardovan na ruteru i radi primanje ok, za slanje nisam uspeo da namestim.

Update-uj ICQ protocol.

Ne znam kome je upucen komentar za update protokola, ja imam IcqOscarJ Protocol 0.3.7.5, pa posto ispada da tebi radi slanje i primanje reci koji ti imas plugin. Inace cisto sumnjam da je do toga jer sam u mirandinom forumu nasao da je protokol za icq zatvorenog koda i da zbog toga nije implementiran direct connection pa se radi preko portova onako kako sam ja rekao.

otvorio sam portove i sve bi trebalo da bude ok nadam se, javicu cim proverim.... ali sada imam drugi problem, nikako ne mogu da podesim Avatar, probao iz mirande, Icq-a samog a i na njihovom sajtu i jednostavno nece... (file nije veci od 50 kb, tacno 6kb)

Miranda mi prijavi "server refused to upload image"???

Probao sam ovu verziju koju si okaci, meni ne radi ni sa njom, znaci bez portova otvorenih nece. Inace ako neko isprobava da li mu radi transfer neka proba iskljucivo sa nekim ko ima original icq jer cini mi se da iz mirande u mirandu radi bez problema dok sa originalnim icq-om nece, poz.

Nazad
Vrh Dno