Ja se secam da je bilo sjajno dok je Smaja pisao I/O Port. Tada sam jos bio i mladji, pa mi je zafrkancija bila omiljena (mada mi ni sada nije strana

). Veoma su jake bile i razno-razne primedebe urednika (cuveno prim.ur.) u textovima
Bilo je teskih reci kada je Amiga pocela da se potiskuje iz casopisa (kao i C64). Nazalost, to je bilo uslovljeno objektivnim okolnostima, ali ko je to tada mogao da shvati. Secam se da je Alexandar Veljkovic pisao textove o Amigi, pa kasnije o PC-ju.
Humor je bio prefinjeniji, ljudi nisu imali putera na glavi - zato i jesu sada tamo gde jesu. Cvet Kompjutera je bio cool (Magic Vasa, Tosha kupuje Toshiba laptop, Kikom Pirati itd. - evo i sada mi je smesno)
Da ne spominjem Rom & Ram - korisno, a opet izuzetno duhovito.
Ovo sada sto se pise u I/O Portu i kolumni je beskorisno i diskutabilne duhovitosti. Nema momak uopste smeka. Na nivou najgorih rasprava Intel - vs - AMD na ovom forumu

Samo sto ovde ne placam nista da bih to citao, a ako hocu da citam I/O Port i "cuvenu kolumnu" moram da se isprsim za 70 dindzi. Naravno, to je moje misljenje, kao citaoca, na koje imam pravo.
PS: Imam sve brojeve od kraja 90.godine do polovine 2003. (i nesto sam kasnije nabavio iz 89.), ali ne bih kacio delove iz casopisa.